Publikováno Listopad 15, 201014 r Koupí to někdo a případně za kolik. Teď totiž zrovna řešíme co s tím. Za opravu chce servis 40.000 a jinej motor jsem zatím nikde nesehnal. Nejhorší je, že za měsíc jsme chtěli kupovat nový auto. Teď nevíme co s tímhle Prodávat to s velkým prodělkem se nám samozřejmně moc nechce:( Je to OI r.v 1999 1.8T 20V 110 kw Nevím přesně, co je to za výbavu, ale je všechno v elektrice, klima, ABS, vyhřívané sedačky, 4 airbag.
Listopad 15, 201014 r Koupí to někdo a případně za kolik. Teď totiž zrovna řešíme co s tím. Za opravu chce servis 40.000 a jinej motor jsem zatím nikde nesehnal. Nejhorší je, že za měsíc jsme chtěli kupovat nový auto. Teď nevíme co s tímhle Prodávat to s velkým prodělkem se nám samozřejmně moc nechce:( Je to OI r.v 1999 1.8T 20V 110 kw Nevím přesně, co je to za výbavu, ale je všechno v elektrice, klima, ABS, vyhřívané sedačky, 4 airbag. John1-dnes v inzeratu prodava motor
Listopad 15, 201014 r Autor John1-dnes v inzeratu prodava motor díky, už jsem s ním mluvil a vypadá to zase o něco veselejc.
Listopad 15, 201014 r Vyměnit motor a pak prodat. Tenhle motor by neměl být problém sehnat, i v inzerátech na netu ho občas zahlídnu.
Listopad 15, 201014 r Vyměnit motor a pak prodat. Tenhle motor by neměl být problém sehnat, i v inzerátech na netu ho občas zahlídnu. no radeji neco prodrbat nez to prodat uplne za pusu a ztratit vse jen tim ze je to nepojizny
Listopad 16, 201014 r Osobně bych se to za rozumnou cenu pokusil prodat. Je to přece jenom 11 let staré auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.