Jozef158 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Nazdar borci, mám problém na O1 81kw TDI s automatickou klimou. Hneď po naštartovaní sa mi roztočia obidva ventilátory na chladiči. Vypnú sa až keď vypnem motor. Skúšal som podľa návodov na fóre nastaviť vyššiu žiadanú teplotu na automatickej klíme aby vyplo klimu ale nepomohlo. Poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Sú len 2 možnosti: 1. termospínač v chladiči odišiel 2. možnosť je vadná RJ ventilátorov, nachádza sa na nosníku pri chladiči Ak ti môžem poradiť, väčšinou je to ten spomínaný termospínač, keď ho odpojíš, tak pri natočení motora zopnú obidve vrtule. Skôr dávam na ten termospínač, nebude ešte naškodu pozrieť kábel čo ide k nemu či nieje niekde poškodený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 (editace) nebude ešte naškodu pozrieť kábel čo ide k nemu či nieje niekde poškodený. Ano, me se ventilatory nevypinaly (tocily se i po vypnuti motoru a vytazeni klicku), kdyz jsem mel poskozenou izolaci kabelu od termospinace. Kabely tam byly volne a vrtule je "oholila". Editováno: 18. Listopad 2010, autor: Zdeny1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef158 Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 OK diki v sobotu vyskúšam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Vždyt přeci ventilator je napojen na 30ku a i po vytazeni klicku, pokud je potreba chladit, tak ventilatory bezi. Jasne, ze ne pri prvnim studenem startu a proto bych to videl taky na ten termo spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef158 Vloženo 28. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Je to opravené ! Odpojil som akumulátor asi na pol hodiny pripojil a všetko ide ako má. Nerozumiem ale som rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.