Jehla23 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Zdravím, mám díly z auta, který jsou vyměněný po bouračce, jedná se o těhlici, tlumič a s těma starýma nevim co. V kufru se mi to skladovat už nechce a doma taky ne.. Nevíte o nějákým nápadu co s tím, abych si tím mohl popřípadě třeba i vydělat? Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 pokud to bouračku přežilo ve zdravý - tlumič není ohlej, těhlice ok...tak šup s tím do bazaru, ale osobní názor: tlumič jsi tuším psal že se při nárazu ohl, teda pokud si dobře pamatuju:) = vyhodit, je nepoužitelnej......těhlice = já své obě kompletní přední i s kotoučemaa destičkama daroval, v sekci bazar byly asi 6 měsíců a nikdo je za pár stovek nechtěl.....pokud je ok schovat do sklepa jako náhradní díl, jinak bych vytáhl čidlo ABS a jiný použitelný díly a zbytek daroval, nebo vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 24. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 tlumič je ohnutej no..pamatuješ si těhlice je mírně natažená, jelikož nemám zkušenosti tak to nepoznám , ale když se to měnilo tak mi známej ukazoval místo kde je natažená..je tam opadanej a sloupanej rez..takže na tom asi něco bude.. Já myslel, odvést někam do sběrny železa..ta těhlice je poměrně pořádnej kus..ale co jsem viděl výkupní ceny tak víc projedu než dostanu. Mám čistě jen těhlici..všechno je vyndaný takže to vyhodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 přesně tak....vyhodit a je klid, nemá to žádnou hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.