Přejít na obsah

Co s tím?

Jehla23

Doporučené příspěvky

pokud to bouračku přežilo ve zdravý - tlumič není ohlej, těhlice ok...tak šup s tím do bazaru, ale osobní názor: tlumič jsi tuším psal že se při nárazu ohl, teda pokud si dobře pamatuju:) = vyhodit, je nepoužitelnej......těhlice = já své obě kompletní přední i s kotoučemaa destičkama daroval, v sekci bazar byly asi 6 měsíců a nikdo je za pár stovek nechtěl.....pokud je ok schovat do sklepa jako náhradní díl, jinak bych vytáhl čidlo ABS a jiný použitelný díly a zbytek daroval, nebo vyhodil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tlumič je ohnutej no..pamatuješ si ;) těhlice je mírně natažená, jelikož nemám zkušenosti tak to nepoznám :feve: , ale když se to měnilo tak mi známej ukazoval místo kde je natažená..je tam opadanej a sloupanej rez..takže na tom asi něco bude.. Já myslel, odvést někam do sběrny železa..ta těhlice je poměrně pořádnej kus..ale co jsem viděl výkupní ceny tak víc projedu než dostanu. :smich: Mám čistě jen těhlici..všechno je vyndaný :) takže to vyhodim ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...