Michalv1 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Caute,mam takovy problem a vubec si nevim rady co to muze byt.Pri jizde do leve zatacky mi sem tam cvaka od leveho lucasu neco,pri toceni volantem na miste to nedela nic.Vcera jsem se svezl i se servisakem a jak to byva kdyz se chce neco ukazat ani jednou to necvaklo,pak jsem jel domu a zase to cvakllo tak ted uz nevim.Na jizdu to nema urcite vliv,ale stve to.Mate nekdo nejake zkusenosti nekdo.Jo jeste bych dodal,ze jsem mel sundany cely volant i s packama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Já bych řekl, že by to mohlo být tím, jak jsi měl sundanej volant, tak si páčky asi dal trochu dál, než byly a bude ti to dělat spirálovej vodič, má takovej odjišťovací kolíček, kterej musí volant zatlačit a pak to necvaká, zkusil bych to znovu rozebrat a páčky o kousek nahoru;-) Doufám, že je to srozumitelný:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalv1 Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 tak jsem to udelal jak jsi mi poradil,dal packy o kousek nahoru a stale to nekdy v prave zatacce lehce cvaka,uz vubec nevim co by to mohlo byt ani servisak neni je to divne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Takhle mi cvakal nosnik palubky, resp. jeho uchyceni. Jen za urciteho pocasi, samozrejme ze v servisu to nedelalo. Na 3. pokus se jim to ale podarilo odstranit, povolili to, nastrikali tam nejaky vosk ci co a zase utahli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalv1 Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Takhle mi cvakal nosnik palubky, resp. jeho uchyceni. Jen za urciteho pocasi, samozrejme ze v servisu to nedelalo. Na 3. pokus se jim to ale podarilo odstranit, povolili to, nastrikali tam nejaky vosk ci co a zase utahli. Uz jsem z toho jelen,porad mi to nekdy v pravotocive zatacce sem tam cvaka a uz me to zacina vice vadit.Mozna se mi zda,jestli to neni levi lukas,protoze to jde z tama nekde...Mate nekdo jeste nejaky napad jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.