miki53 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Zdravím všechny. Mám Yeti 1.2. Absolutní spokojenost. Průměrná spotřeba 6.4 město a venku. Ale mám dotaz. Občas mi problikne palubka a to tak, že otáčkoměr a rychloměr spadnou a zhasne komplet celý střed mezi nimi. Trvá to tak asi setinu vteřiny. Možná to nic neznamená, ale auto je v záruce, tak by se to dalo řešit. Pokud by nešlo o závadu, tak by mě to netrápilo.Díky za odpovědi. Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Pozdravujem, asi pred mesiecom som si vsimol podobny jav, otackomer s rychlomerom padol a maxidot preblikol. Myslel som si, za sa mi to len zazdalo a preto som tomu nevenoval pozornost. Urobilo mi to len jediny krat a viackrat sa to neopakovalo. Neviem co by to mohlo byt a tiez by ma to zaujimalo... Mam taktiez 1,2 kupovanu v decembri 2009. V servise som zatial nebol a softver mam povodny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.