JanSuperb Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) Zdravim lidicky kdo z vas zakryva na zimu uplne cely chladic? Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Já zakrývám celý chladič. Sněhem a ledem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Zakrival som na Žiguli ale na Supe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 snehem a ledem ja uz ne pac jsem tam narval karton a ted me nan nepada zadny bordel. mno mne se drzi teplota kdyz jedu tak na 75 stupnich a kdyz to drzim pod plynem do kopce tak max 85stupnu tak jsem to zakryl ale nedoslo vubec k zadne zmene tak musim juknout na termostat a vymenit jej:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 JANSUPERB: Mas vadne cidlo chladiacej kvapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brice84 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Ahoj, dnes ráno jsem přezul na zimní a každou chvíli mi "dře" kolo o vrstvu zmrzlého sněhu. po hodinové jízdě jsem z každého kola odsekal asi kilo ledového sněhu, ale stejně mi ještě prvé přední kolo někde dře. Potýkáte se s tím někdo taky? PS: auto má sériový podvozek Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol? PROCHY603 : mno tak kdyz jsem dojel do prace na teplomeru byla teplota 70stupnu a v nadobce jsem nameril tu samou teplotu laserovym teplomerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) Nabuduce napis hned ze si zmeral teplotu vody a bola rovnaka jak na budikoch. Auto ked ti aj zle kuri tak potom mas vadny termostat. Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brice84 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol? 205/55 R16 ET37 plechové disky 7J Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: Brice84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Vcera jak chumelilo tak jsem stal na krizovatce a kolem projizdel novy superb byl uplne cely olepeny snehem ze nebylo z boku videt ani kus plechu jen kola jak se tocila nekomu to dela nekomu ne kdo vi cim to je. mozna kolik je venku stupnu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Co se týče té teploty vody tak už jsem to taky pozoroval.Sice jsem neměřil vodu a neporovnával s budíkama,ale přes zimu se mi motor nebyl schopný zahřát na 90 stupňů.V létě to je v pohodě.V zimě jsem pod 90sátkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 to je téma...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Téma vhodné na zimu ne? Zítra tam dám karton z Lidlu. Protože i moji známý nakupují v Lidlu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Taky jich pár znám co nakupují v Lidlu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) RIBA: Super. A vsetci maju superb Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Ríšo to se ti povedlo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.