Hack Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Poradí někdo jak dostat ven středové ofuky?Je na to nejakej figl,at neco nezkurvím. Moc dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Celej ten kastlík s ofukama sem měnil předevčírem, měl sem bez víčka a už mám z víčkem Špachtlí ze spodu, jde to jedna báseň Začni od jedný strany, pak prostředek a druhej kraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 ako to vyzera ked je to vybrate? je tam v palubovke vidiet to "potrubie" kade prudi vzduch? strasne mi pri fukani na najsilnejsie piska, akoby tam bol nejaky list alebo nejaka ina necistota...chcel by som preto vybrat kastlik a poriadne to tam povysavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 (editace) Důkladně sem to nestudoval, ale k části potrubí přístup je. Neni nic těžkýho to vyzkoušet. To vyndání je záležitost 30vteřin i s odpojením vypínače výstražáků. Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe. Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca. Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 diamant vdaka za prilohu...no tiez ma to napadlo ze problem moze byt tam...ale trochu ma zavadza to ze ten zvuk ide prave odniekadial z palubovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe. Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca. ahoj, vcera som sa trochu hral s fukanim a dosiel som na to ze to piskanie je pocut iba ked je nastavena teplota viac ako 22 stupnov. pokial je 22 a menej tak to nepiska ani ked je fukar na maximum...fakt netusim co to sposobuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirradek Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt. Koupil jsem je. Rozdíl je z blízka vidět, ale nic hrozného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.