Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradí někdo jak dostat ven středové ofuky?Je na to nejakej figl,at neco nezkurvím.

Moc dik za rady.

Celej ten kastlík s ofukama sem měnil předevčírem, měl sem bez víčka a už mám z víčkem :) Špachtlí ze spodu, jde to jedna báseň ;) Začni od jedný strany, pak prostředek a druhej kraj.

post-46170-030656900 1291320799_thumb.jp

ako to vyzera ked je to vybrate? je tam v palubovke vidiet to "potrubie" kade prudi vzduch? strasne mi pri fukani na najsilnejsie piska, akoby tam bol nejaky list alebo nejaka ina necistota...chcel by som preto vybrat kastlik a poriadne to tam povysavat

Důkladně sem to nestudoval, ale k části potrubí přístup je. Neni nic těžkýho to vyzkoušet. To vyndání je záležitost 30vteřin i s odpojením vypínače výstražáků.

Upraveno od šulda

Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe.

Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca.

post-407-023765400 1291465564_thumb.jpg

Upraveno od Diamant

diamant vdaka za prilohu...no tiez ma to napadlo ze problem moze byt tam...ale trochu ma zavadza to ze ten zvuk ide prave odniekadial z palubovky...

Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt. :feve:

post-43202-023090700 1291825558_thumb.jp

post-43202-062650500 1291825572_thumb.jp

• 1 měsíc později...

Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe.

Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca.

ahoj, vcera som sa trochu hral s fukanim a dosiel som na to ze to piskanie je pocut iba ked je nastavena teplota viac ako 22 stupnov. pokial je 22 a menej tak to nepiska ani ked je fukar na maximum...fakt netusim co to sposobuje

Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt. :feve:

Koupil jsem je. Rozdíl je z blízka vidět, ale nic hrozného.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.