Publikováno Prosinec 2, 201014 r Poradí někdo jak dostat ven středové ofuky?Je na to nejakej figl,at neco nezkurvím. Moc dik za rady.
Prosinec 2, 201014 r Celej ten kastlík s ofukama sem měnil předevčírem, měl sem bez víčka a už mám z víčkem Špachtlí ze spodu, jde to jedna báseň Začni od jedný strany, pak prostředek a druhej kraj.
Prosinec 3, 201014 r ako to vyzera ked je to vybrate? je tam v palubovke vidiet to "potrubie" kade prudi vzduch? strasne mi pri fukani na najsilnejsie piska, akoby tam bol nejaky list alebo nejaka ina necistota...chcel by som preto vybrat kastlik a poriadne to tam povysavat
Prosinec 3, 201014 r Důkladně sem to nestudoval, ale k části potrubí přístup je. Neni nic těžkýho to vyzkoušet. To vyndání je záležitost 30vteřin i s odpojením vypínače výstražáků. Upraveno Prosinec 3, 201014 r od šulda
Prosinec 4, 201014 r Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe. Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca. Upraveno Prosinec 4, 201014 r od Diamant
Prosinec 6, 201014 r diamant vdaka za prilohu...no tiez ma to napadlo ze problem moze byt tam...ale trochu ma zavadza to ze ten zvuk ide prave odniekadial z palubovky...
Prosinec 8, 201014 r Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt.
Leden 18, 201114 r Bez výduchov to vyzerá ako v prílohe. Ale z mojej skúsenosti spôsobuje to pískanie najčastejšie zle založená krytka peľového filtra nad nohami spolujazdca. ahoj, vcera som sa trochu hral s fukanim a dosiel som na to ze to piskanie je pocut iba ked je nastavena teplota viac ako 22 stupnov. pokial je 22 a menej tak to nepiska ani ked je fukar na maximum...fakt netusim co to sposobuje
Leden 18, 201114 r Nekupoval jste někdo tyhle ofuky. Zajímalo by mě jak ladí s odstínem origo liišt. Koupil jsem je. Rozdíl je z blízka vidět, ale nic hrozného.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.