Přejít na obsah

Přídavný topný element


misumi

Doporučené příspěvky

Někde jsem četl,že F1rs má toto zařízení.Tedy moje otázka:Má to každá? A jak, čím a kdy se to zapíná.Při diagnostice akčních členů se nechá něco jako PTC vyzkoušet,stupen 1 a 2.Při tom testu pohasíná osvětlení=proud to bere ale nezdá e mi,že to vyhřívá-nebo to neumím asi spustit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoro tutově to mají některé dehťáky - je to elektrický topný těleso v klimce paralelně ve stejným krytu jako "vodní" radiátor", ten kryt je tvarově upravený = má jiný kód dílu. Slouží to k tomu, aby topení funělo teplo i když je obsah chladicí soustavy dehťáka ještě studený (větší objem chladicího média = pomalejší ohřívání). Nevím, kolik to bere proudu, ale přípojný drát má cca 5mm v průměru - takže ASI DOST. Řekl bych, že to bude mít skoro tutově Climatronic, dost možná i Climatic - obyčejné manuální topení bez klimy asi těžko. Já o téhle vyfikundaci vím proto, že jsem byl při výrobě těch deklů - která přesně modifikace výbavy se tak osazuje netuším, to by musel někdo ze ŠA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tomu asi přišel na kloub.Musí být teplota pod +4 a svítit vločka-gong.Topení na max a ventilátor asi na 2.polohu.Nastartováno.Já protože v garáži je +10 minimálně,tak to nezapne.Zjistil jsem,že tento člen mají všechny f1.rs,kromě těch co jsou určeny pro itáliji.V elze položka 101 -7e6 -wsa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...