Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím

Blíží se vánoce a tak bych si chtěl pořídít nové autoradio v ceně do 2500,- podmínkou je USB vstup na výběr toho moc neni ale rozhoduju se mezi Kenwood a Pioneer , které by jste doporučili?? Popř. něco uplně jiného?? DIK za radu

Vloženo

Ja ted kupoval Pioneera. Mel jsem pozadavek CD, USB, odnimatelny panel a zeleny podsviceni, aby mi ladilo s podsvicenim v O1. Taky jsem mel hranici 2.000,-. Vybral jsem tohle. Zapojeni jednoduchy, vse pasovalo. Dokonce byly oznaceny draty, ktery prehodit pro koncernovy vozidla VW group. Prehozeni spocivalo pouze v rozpojeni dvou konektoru a jejich zamene. Montaz autoradia bez problemu pasovalo. K autoradiu mam pripojeny zesilovac Za1 a na strese ploutvicku. Radio hraje velmi pekne.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím

Blíží se vánoce a tak bych si chtěl pořídít nové autoradio v ceně do 2500,- podmínkou je USB vstup na výběr toho moc neni ale rozhoduju se mezi Kenwood a Pioneer , které by jste doporučili?? Popř. něco uplně jiného?? DIK za radu

Ano také jsem pořizoval nedávno toto rádio Pioneer DEH-2220UB a jsem s ním velice spokojený, kvalitní příjem, čistý zvuk, usb, cd, jednoduché ovládání. Za ty peníze spokojenost...!

Vloženo

Jsou, tedy spíše to byla povedená rádia. Jsou již pouze poslední kousky skladem u prodejců, ale importér do ČR již všechny kousky vyprodal.

Co je ale dobré, že naskladnil již novou řadu Pioneer DEH-2300, Pioneer DEH-2320UB a Pioneer DEH-2320UBB. Nestíháme je hned dát na web, ale do víkendu budou vystaveny :-) Doporučená koncová cena je 2290 Kč, ale prodávat se budou zase o kousíček levněji. Určitě ne ale s takovou slevou jako 22xx modely.

Postupně budou najíždět i další nové modely.

Vloženo

Tiež odporúčam Alpine CDE-120R. Mám ho 2 týždne v aute a veľká spokojnosť. Za bezkonkurenčnú cenu Alpine zvuk a navyše pekný dizajn ktorý perfektne zapadne do O1.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...