vittorio Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja mam znamyho co dela airbrush...je hodne sikovnej uz se k nemu tesim o prazdninach si pak vezmu kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Mně se nápis líbí, i mortorizace, co nemusím jsou zadní světla jinak cool!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Lak a vejfucky ... OK +++ Světla ... je to tvoje, moje nééé Nápisy ... děs běs (ono není na první pohled poznat, že to je Octavia?) Airbrush - AIR FORCE hlavně nééé Memphis Belle na dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 jde to, je to samozřejmě vždy na výběru majitele, chrom schvaluji, samozřejmě vím, že jsem v menšině, je to prostě zase něco jinýho a polemiky líbí nelíbí budou vždy, světla mám taky tak schvaluji, ale zase je potřeba si říct, že todle auto každej pozná, tak ti v něm máma nabude jezdit za chlapama a když tak ti vždycky někdo bonzne kde to stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.