Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, prosím o radu, mám fábii 1.9 SDI rok výroby 2002, a má dosti závažný problém, v autě je centrál který funguje, a na klikách nejsou klíčové dirky na manuální odemčení, a ted se mi vybyla baterie, jak se mám dostat do auta a nejlépe k baterce abych ji mohl nabít, když centrál bez eletriky nejde a odemknout ručně taky ne, jo a zkoušel jsem jestli nejsou zaslepené klíčové dírky a nejsou :(

Pomož te mi prosím

Vloženo

mas vela moznosti, bud otvorit kapotu zospodu, velmi vsak zalezi ci mas spodny kryt motoru a kto to robi ergo ci to vie, alebo otvorit auto "odborne" zlodejsky bez poskodenia alebo otvorit neodborne rozbitim skla.

Vloženo

no tak o tom jsem tu čítal, taky mi bylo řečeno, pustit proud přes kabely do svorkovnice u klaksonu, to se mi nepodařilo. mechanik říkal že to jde. ale u mého pokusu nic. ještě mám zkusím altenátor, no tak uvidím. dnes zkusím otevřít kapotu ze spoda. uvidím jestli je tam kryt.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...