Blade008 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ahoj, prosím o radu, mám fábii 1.9 SDI rok výroby 2002, a má dosti závažný problém, v autě je centrál který funguje, a na klikách nejsou klíčové dirky na manuální odemčení, a ted se mi vybyla baterie, jak se mám dostat do auta a nejlépe k baterce abych ji mohl nabít, když centrál bez eletriky nejde a odemknout ručně taky ne, jo a zkoušel jsem jestli nejsou zaslepené klíčové dírky a nejsou Pomož te mi prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 mas vela moznosti, bud otvorit kapotu zospodu, velmi vsak zalezi ci mas spodny kryt motoru a kto to robi ergo ci to vie, alebo otvorit auto "odborne" zlodejsky bez poskodenia alebo otvorit neodborne rozbitim skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blade008 Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 no tak o tom jsem tu čítal, taky mi bylo řečeno, pustit proud přes kabely do svorkovnice u klaksonu, to se mi nepodařilo. mechanik říkal že to jde. ale u mého pokusu nic. ještě mám zkusím altenátor, no tak uvidím. dnes zkusím otevřít kapotu ze spoda. uvidím jestli je tam kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 klasicky ano ale ak mas dlhe ruky a predstavivost kde co je tak sa tam dostanes, popripade kryt das dolu odspodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.