kopi Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Zdravím všechny, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s vyplacením pojistného plnění při krádeži auta. Jak dlouho to pojišťovně trvalo, jakou častku vyplatili, která to byla pojišťovna, prostě všechny podrobnosti. Já dnes budu posílat všechny potřebné dokumenty na pojišťovnu, tak by mě zajímalo, za jak dlouho můžu čekat peníze nebo taky jaké problémy mi přitom ještě můžou vzniknout:-( Děkuji všem, kteří se podělí o své zkušenosti:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 (editace) Dostaneš jen tabulkovou cenu.tj to co oni najdou v tabulkach. Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopi Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) To je mi jasné, já určitou představu o vyplacené čásce mám, protože auto bylo pojištěno týden před tím než ho ukradli a tehdy bylo oceněno na nějakou částku a za týden se ta častka moc nezmění Mě spíš zajímalo, jak dlouho budu čekat a jaké jiné nepříjemnosti se ještě mohou stát atd. Ale asi moc lidí s tím zkušenosti nemá, když nikdo nic nepíše. Tak aspoň já až bude vše hotovo napíšu jak to probíhalo, až to teda za několik měsíců uzavřou Editováno: 22. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 No nechci strašit.. ale když se tam nějaký úředník blbě vyspí tak ještě vytáhne podezření z pojistného podvodu, ptž auto bylo pojištěno týden před odcizením, a ještě budou vyšetřovat tohle.. ale třeba ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.