Přejít na obsah

Pojistka proti krádeži auta

kopi

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s vyplacením pojistného plnění při krádeži auta. Jak dlouho to pojišťovně trvalo, jakou častku vyplatili, která to byla pojišťovna, prostě všechny podrobnosti.

Já dnes budu posílat všechny potřebné dokumenty na pojišťovnu, tak by mě zajímalo, za jak dlouho můžu čekat peníze nebo taky jaké problémy mi přitom ještě můžou vzniknout:-( Děkuji všem, kteří se podělí o své zkušenosti:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je mi jasné, já určitou představu o vyplacené čásce mám, protože auto bylo pojištěno týden před tím než ho ukradli a tehdy bylo oceněno na nějakou částku a za týden se ta častka moc nezmění ;) Mě spíš zajímalo, jak dlouho budu čekat a jaké jiné nepříjemnosti se ještě mohou stát atd. Ale asi moc lidí s tím zkušenosti nemá, když nikdo nic nepíše. Tak aspoň já až bude vše hotovo napíšu jak to probíhalo, až to teda za několik měsíců uzavřou :angry:

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...