Publikováno Říjen 5, 200717 r Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem.
Říjen 5, 200717 r Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem. Tak presne tohle stejny lego uz mam doma asi mesic a taky jsem na to zatim neprisel. A to jsem to stejny resil uz asi pred 3-ma rokama a slozil jsem to za par minut. A ted na to hledim a porad nevim ( P.
Říjen 6, 200717 r Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem. Tak presne tohle stejny lego uz mam doma asi mesic a taky jsem na to zatim neprisel. A to jsem to stejny resil uz asi pred 3-ma rokama a slozil jsem to za par minut. A ted na to hledim a porad nevim ( P. Nazdárek jde to na pikaču taky jsem hodával dohromady asi 2 hodiny a při nasazování se mi znovu rozpadlo musel jsem sehnat jiné má rada zní pokud to jde sežeň si jiný
Říjen 6, 200717 r Autor Prišiel som nato. Stredový umelohmotný kolík musí byť v strede. Jedna časť struny musí byť natiahnutá na pravý pliešok, kde je výrez a druhá strana sa má opierať o ľavý pliešok a to tak aby sa kolík vyhýbal len do strán. Pružina je celý časť opretá o pliešky, teda teoreticky ním prechádza prúd. Ak sa umelohmotný kolík vychýli struna sa na jednej strane odlepí od pliešku, čím dôjde k preprušeniu prúdu. Ak budem mať čas dodám podrobné foto.
Srpen 5, 200916 r Asi sem debil, ale nemohl by někdo vyfotit, jak je to správně sestavený? Nejde mi to ani podle toho návodu. Tak Google pomohl, ta pružinka se totiž musí "přetočit" a jde to sakra blbě: Upraveno Srpen 5, 200916 r od Zer0
Srpen 26, 200916 r ja to složil dobrý je na to chirurgickej pean..si chytnete ten konec pruzinky co se musi pretocit a pak to pretocite a musite nasadit sklicko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.