bobocop Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rorejs Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem. Tak presne tohle stejny lego uz mam doma asi mesic a taky jsem na to zatim neprisel. A to jsem to stejny resil uz asi pred 3-ma rokama a slozil jsem to za par minut. A ted na to hledim a porad nevim ( P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Hi, včera sa mi pri manipulácii s odkladacou skrinkou rozpadlo osvetlenie, ako sa má toto správne poskladať ? (Neviem v akej pozícii musí byť struna aby zapínalo svetlo). Ďakujem. Tak presne tohle stejny lego uz mam doma asi mesic a taky jsem na to zatim neprisel. A to jsem to stejny resil uz asi pred 3-ma rokama a slozil jsem to za par minut. A ted na to hledim a porad nevim ( P. Nazdárek jde to na pikaču taky jsem hodával dohromady asi 2 hodiny a při nasazování se mi znovu rozpadlo musel jsem sehnat jiné má rada zní pokud to jde sežeň si jiný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobocop Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Prišiel som nato. Stredový umelohmotný kolík musí byť v strede. Jedna časť struny musí byť natiahnutá na pravý pliešok, kde je výrez a druhá strana sa má opierať o ľavý pliešok a to tak aby sa kolík vyhýbal len do strán. Pružina je celý časť opretá o pliešky, teda teoreticky ním prechádza prúd. Ak sa umelohmotný kolík vychýli struna sa na jednej strane odlepí od pliešku, čím dôjde k preprušeniu prúdu. Ak budem mať čas dodám podrobné foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Asi sem debil, ale nemohl by někdo vyfotit, jak je to správně sestavený? Nejde mi to ani podle toho návodu. Tak Google pomohl, ta pružinka se totiž musí "přetočit" a jde to sakra blbě: Edited August 5, 2009 by Zer0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladinek90 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 ja to složil dobrý je na to chirurgickej pean..si chytnete ten konec pruzinky co se musi pretocit a pak to pretocite a musite nasadit sklicko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts