Zdravím, byl jsem zvyklý z S3 na to, že mi automaticky pokračovalo audio přes Bluetooth při dalším nastartováním. Teď na S4 musím sám znova spárovat iPhone s Bluetooth kvůli audiu, nedojde k tomu automaticky. Nějaké rady? Děkuji
Včera ma odpalkovali s tvrdením, že mi rezonoval obsah odkladacieho boxu a po odstránení vecí rezonancia ustala. To je sice volovina, no Keďže som auto potreboval tak som ho takto prebral. Servis to zjavne nevie/nechce riesit, tak to pravdepodobne skúsim u konkurencie... dufam ze skodovaci pridu s nejakym fixom kedze ozajstný problem nebude v u ich servisnych partnerov, no celkovej kvalite produktov ktore vyrabaju. Mimochodom tieto rezonancie niesu vylucnym problémom kodiaqov, keďže som o podobných problemoch čítal aj v spojitosti s novým passatom...
Jeste otazka na Line Assist. Je vice nejakych verzi, pripadne jde kodovat?
V menu nastaveni je v zavorce udrzovani v jizdnim pruhu, nicmene v infu je napsano ze v pripade vyboceni zareaguje a vrati zpet.
Tedy jak lze nastavit aby konstatne udrzoval jizdni pruh a nej jen reagoval pri vyboceni? Je to na neco vazane?
Diky.