Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3773 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 596 zobrazení
  1. Ukažte emoce se ŠKODAJIS

• 0 odpovědí
    • 577 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 999 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 994 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 579 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 543 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 675 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 731 zobrazení
  2. Vozy ŠKODA pro olympioniky

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 644 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 754 zobrazení
  3. ŠKODA Challenge

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  4. 21.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 797 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 657 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 581 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 704 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Z mé zkušenosti (Kamiq).Jsem po výměně baterie OCU + aktualizace SW k SOS v 4/2022 v záruce, od té doby klid. Čekal jsem tenkrát snad tři měsíce než tu baterii naskladní a bylo přede mnou snad dalších šest čekajících. Jediné co jsem udělal abych nemusel nechávat auto o den déle v servisu, tak jsem po domluvě musel nechat auto myslím cca 8 hod. na nabíječce se zapnutým zapalováním, kdy se ta nová baterie tímto dobíjí a pak asi funguje už s provozem vozu. Údajně se nachází někde vlevo od volantu za tou odklápěcí schránkou. Třeba kdo má nepravidelné problémy, tak by stačilo/pomohlo jen zkusit to nabíjení. Možná k výpadkům napomáhá i používání vozu, krátké trasy, odemčené a tím nedobitá baterie. A nebo je ta baterie proste na prd a mrtvá.
    • Dobrý večer, omlouvám se pro Vás muže za hloupý dotaz. Mám Fabii 2, nějak více jsem zabrala za ruční brzdu a teď, když ji chci odbrzdit, tak jde dát páka asi jen na 50% cesty dolů, auto hlásí zataženou ruční brzdu, ale normálně jde jet a kola se točí. Zuby při vytažení cvakají, ale úplně dolů dát prostě nejde. Může tam být jen nějaká fyzická závada? Zvládnu to jako žena opravit před panelákem, nebo musím do servisu? Ráno plánuji sundat kryt a podívat se, zda tam něco nezapadlo, ale nevypadá to. Pokud by stačilo sundat loketku a klíčem něco seřídit, to bych zvládla. Děkuji.
    • Po výmene žhavičov a relé žhavičov,  zasvieti check po naštartovaní.  Diag. Ukáže túto závadu. Nejaké nápady. 
    • Zkus se podívat sem:   Třeba tam někdo už takový problém řešil a vyřešil. Takhle těžko hádat, příčin může být víc. Tenhle dotaz stejně patří tam a tohle téma navíc je zbytečné.  
    • Ja si nechal 18 belatrix v l@k, nelibili se mi příplatkové kola v 19..gumy prodal a nechal na zimu. A koupil 19 helix bokem za dobry peniz na leto. Komfort 18/19 ok.  
  • Vytvořit nový...