Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3746 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 316 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 356 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 472 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 301 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 459 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 531 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 393 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 389 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 431 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 384 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 448 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 463 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 551 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 505 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 572 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 414 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 516 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 477 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 470 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 312 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 333 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 526 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 471 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• to se díváš špatně, podívej se do ceníku výše, L&K ho má ve standardu jako součástí Asistované jízdy 2.0+, viz výše můj první obrázek, je to:  
    • je to součástí Asistované jízdy 2.0+   z pravě staženého aktuálního ceníku        mimochodem, zajímavý bude ten 2.5 co má ENYAQ RS nebo plánovaný 3.0, který bude umět mimo jiné přejíždět z pruhu do pruhu, pro který by mělo být nachystáno zaslepené tlačítko na volantu, na pravé straně nahoře   
    • Dobrý deň klubaci  mam superb 3 2019 este pred fl, pred týždnom som mal stret zo zverou na lavú stranu kupil som svetlo samozrejme totožny kod svetla aky bol pôvodne je to klasicky bi-xenon po nahodení svetla a zapnuí stretavacich svetiel svieti dialove svetlo a necvaká ani clonka čo prepína dialkove a stretavacie  [skusil som prehodit funkcne prave svetlo na lavu stranu a chová sa tak isto ako to čo som kupil ] diagnostika neukazuje žiadnu závadu   
    • Este k tomu zavtdusneniu. Nemyslim si, ze by sa radiator zazvzdusnil, kedze scala ma horuci privod dole. Tam bude bordel, alebo dozity.
    • Poraďte odborníci, mám od nova Octaviu 1 tour 1.6 benzín r.v.2008. Pri 150 000 som dal vymeniť rozvody a začali problémy. Auto mi pri menšom množstve paliva začne pri jazde dusiť, dokonca mi aj zhaslo. Keď som otvoril nádrž začalo vybublavať benzín von z nádrže čo je dosť nepríjemné. Po dotankovanií doplna ide auto v pohode ale keď som skúsil pri naštartovanom motore otvoriť nádrž znovu tlačilo palivo vonku. V čom môže byť problém.  Ďakujem za rady.
  • Vytvořit nový...