Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3803 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 678 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 518 zobrazení
  1. Nová značka Piëch

• 0 odpovědí
    • 425 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 420 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 558 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
  2. Nový Ford Focus ST

• 0 odpovědí
    • 489 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 444 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 440 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 462 zobrazení
  3. Studie ŠKODA VISION iV

• 0 odpovědí
    • 739 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
  4. Elektromobil od Seatu

• 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 648 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 668 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 576 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 646 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 585 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @SadloMaslo A na STK emisích neprudili s rozdílným CVN součtem oproti výrobě? To je jediný důvod proč vlastně nad zápisem do TP uvažuju.
    • Nechal jsem čipnout ze 77 na 94 (powertec). Kromě převodovky to jsou stejné motory, takže proč nejít výš? Do techničáku jsem nic nedával. Průběh výkonu není úplně sametový jako origoš. Je tam kopanec na 2000 a pak už celkem lineárně táhne do 4500. Spotřeba oleje furt stejná (0,5l na 10 tis), převodovka (6q) drží, spojka v cajku, elektrika OK, mám to už přes 4 roky, 50tis km, a 2 technické prohlídky. Všechno v pohodě. Spotřebu neřeším, ekonomická jízda po okreskách za 5, plně naložený s rodinou po dálnici za 7,2 (včetně rakve a gum š.225). Subjektivně mi auto přijde divočejší, splašenější než výkonnější, ale pokud půjdeš z 63kw tak to už bude znát. Nevim teda jak 5q, ale 6q na druhý stupeň je bomba 😉 Ale 1.4 tsi z toho neuděláš.
    • Já jsem se na to také zaměřil a ostatní mají pravdu, stál jsem na slunečném parkovišti se zámkovou dlažbou, přední kamera ukazovala nádherně, modré nebe, pěkně ostré auta okolo a hlavně byla ostrá i kompletně zámková dlažba a zadní stejný pohled, nebe přesvětlené auta u mě málo ostrá, auta dále rozmazaná a spáry zámkové dlažby jsou rozpoznatelné jen těsně za autem a dále jen bílej flek, jak když je kamera špinavá...  Už to tedy někdo prosím řešil na záruku a jak dopadl?  
    • Xkali to přední okno trvá tak okolo 5 minut, ale funguje mi to v pohodě i při mrazech co jsou. Včera u práce -12 a po 5 minutach to bylo dole… je ale pravda že jsem ze začátku taky přemýšlel, jestli to vůbec jde, protože jsem přecházel z O3 a tak to bylo hned patrné..
    • áno , odkaz zo škoda dily je spravny diel , bez vypichovakov to nevymenis ...  hlavne tu nikde nevidim nejaku diagnostiku , toto je take strielanie od pasu ... tato vecicka robi konkretnu chybu v diagnostike 
  • Vytvořit nový...