Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3736 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 462 zobrazení
  1. Pf 2019

• 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 466 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
  2. Novinky roku 2019

• 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
  3. Škoda a sériové Vision X

• 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 500 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 427 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 527 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 510 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 411 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 438 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 423 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 515 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 483 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 472 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 392 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 508 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 466 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím,  nemáte někdo zkušenost s touto poruchou: po vypnutí motoru se sám od sebe zapne vnitřní ventilátor (nezapínám funkci rest). Pak musím několikrát třeba 6x vypnout a zapnout zapalování a různě zapínat a vypínat ventilátor než se mi podaří, že při vypnutém zapalování zůstane vypnutý.
    • Ahoj,řeším únik chladící kapaliny téměř nepatrný. Na jaro se měnily rozvody včetně vodní pumpy a jelikož je voda na straně rozvodů tak mám podezření na vodní pumpu, ale to se zatím nepotvrdilo. Když jsem se tam koukal inspekční kamerou, tak jsem si všimnul, že napínací kladka je v poloze na foto.  Je to tak správně,  nebo je to problém. Nevím jak to má být. (Ps vodní pumpa asi neteče) 1.6 tdi 77kw
    • Přes kabel se mi to nestává. Bezdrátově (od verze sw 1969) pak na stále stejných místech pravidelně. Škodovka o tom ví, říká, že je to rušením Wifi signálu.
    • Bude to řešit SW, který ale momentálně vyvíjejí.
    • Díky ti za info,pokud tomu dobře rozumím tak je to ten motorek na pravé straně z boku za schánkou spolujezdce?Pokud zmáčknu tlačítko na climatronicu tak motorek normálně funguje a naklápí,jedině že by dělal ještě jinou operaci a ovládal ještě jinou klapku co má vliv na rychlost auta,nebo nefungují koncové polohy,,,,nemáš stím zkušenost?Díky
  • Vytvořit nový...