Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3803 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 457 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 891 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 600 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 520 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 441 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 500 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 554 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 469 zobrazení
  1. CAR4WAY v Praze roste

• 0 odpovědí
    • 503 zobrazení
  2. BMW Vision iNEXT

• 0 odpovědí
    • 551 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
  3. Bentley Continental GT

• 0 odpovědí
    • 592 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 771 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 485 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 533 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 478 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 492 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 433 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 471 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 525 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 384 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 474 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já jsem se na to také zaměřil a ostatní mají pravdu, stál jsem na slunečném parkovišti se zámkovou dlažbou, přední kamera ukazovala nádherně, modré nebe, pěkně ostré auta okolo a hlavně byla ostrá i kompletně zámková dlažba a zadní stejný pohled, nebe přesvětlené auta u mě málo ostrá, auta dále rozmazaná a spáry zámkové dlažby jsou rozpoznatelné jen těsně za autem a dále jen bílej flek, jak když je kamera špinavá...  Už to tedy někdo prosím řešil na záruku a jak dopadl?  
    • Xkali to přední okno trvá tak okolo 5 minut, ale funguje mi to v pohodě i při mrazech co jsou. Včera u práce -12 a po 5 minutach to bylo dole… je ale pravda že jsem ze začátku taky přemýšlel, jestli to vůbec jde, protože jsem přecházel z O3 a tak to bylo hned patrné..
    • áno , odkaz zo škoda dily je spravny diel , bez vypichovakov to nevymenis ...  hlavne tu nikde nevidim nejaku diagnostiku , toto je take strielanie od pasu ... tato vecicka robi konkretnu chybu v diagnostike 
    • Dávám jeden "zimní" dotaz. Vyhřívané přední sklo, jak jsou teď mrazy pod -10, tak je ráno sklo ojíněné námrazou. Nastartuju a zapnu výhřev předního skla a nic. Dneska jsem to vzal infrakamerou a sklo i po 5 minutách mělo stále -11st. (ofuk na sklo vypnutý,  puštěný na nohy, aby to neovliňovalo měření). Sklo rozmrzne až ofukem teplého vzduchu. Takže zítra jdu prudit do servisu.
    • Tohle mi to udělalo přesně jednou. Po zapnutí zapalování už ok a zatím (3měsíce) se to neobjevilo.
  • Vytvořit nový...