Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3878 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 375 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 329 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 329 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 523 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 296 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 376 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 805 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 513 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 546 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 571 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 537 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 351 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 425 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 702 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 503 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 519 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 459 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 491 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 441 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 445 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 476 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• naftu bereš pořád stejnou?
    • Sice existuje spona, ale moc bych ji nedoporučoval. Kloub se sponou může časem zatuhnout a ochromit regulaci, navíc se tím řeší jen jeden ze dvou kloubů. Já si sehnal sadu malých tenkých pružinek a zajistil kloktání táhla jimi. Mírně nataženou pružinku cca kolmo od podélné osy táhla zaháknout na druhém konci někam na motor (ne motorovou přepážku, motor litá v silentblocích, což by logicky ty pružinky utrhalo). 
    • Dobrý den, chtěl bych opět otevřít toto téma....mám stejný problém https://youtu.be/gd4uRpyx0n4?si=J-Nk0DF0quAJ5Kx4 . Díky panu Martinovi38 je jasné, že jde o vysokotlaké čerpadlo, za což mu patří velké díky. Má někdo s odstupem času zkušenosti? Je to jen záležitost hluku a na funkci to nemá vliv nebo je to předzvěst smrti čerpadla? (Kromě zvuku to u mě zatím nemá žádný jiný vliv). Případně neprojevilo se to po výměně časem znovu? Jinde jsem četl příspěvek, tuším ke golfu, kde se to po výměně čerpadla postupně po pár desítkách km začalo opět projevovat... Budu rád za každou zkušenost 😊, díky.
    • V kufru v levé přihrádce.
    • @Suri. Oslovil som clena z fora co ma obdobny problem na o3. Vymenil chladic, preplachy, viac dielov okrem chladica oleja. Problem pretrvava. Ak chladic nie je  zaneseny a poskodeny zpredu, asi tazko bude od zadu kde je plast s vyklopnymi lamelami. Ale vdaka za radu. Akurat ak by chladic nechladil dostatocne, prehrievala by sa aj voda
  • Vytvořit nový...