Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3744 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 420 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 387 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 434 zobrazení
  1. T-Roc bude bez střechy

• 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 483 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 380 zobrazení
  2. Nový Jaguar I-Pace

• 0 odpovědí
    • 383 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 579 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 474 zobrazení
  3. Nová 508 bude skvělá

• 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 371 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 429 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 397 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 623 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 477 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 363 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 378 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 417 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 398 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 402 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 532 zobrazení
  4. ŠKODA KODIAQ L&K

• 0 odpovědí
    • 551 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 429 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 438 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Časem bych rád přelakoval kapotu motoru, je trochu otlučená od kamínků. Mám vytipovanou lakovnu u Prahy, cena je kolem 7500 Kč. Kdybychom se domluvili za více dílů ve stejné barvě je sleva. Chtěl by se někdo s bílou Octávií přidat?
    • Tak se mi stalo to samé. Levý zadní zámek odešel. Nejdřív vydával divné zvuky, pak šel, pak nešel.  Nechal jsem ho vyměnit asi za neorigo. Teď ale cvaká a když se auto zamkne, nejde odemknout. pokaždé. když zpomalím a pak se rozjedu, zámek cvakne. Tlačítko na odemykání zevnitř nefunguje.    Bral jsem nějaký za 1500 a v servise vyměnili. Nemám elektronickou dětskou pojistku.  Superb 3, 2016 kombi.    Kde sehnat dobře fungujicí alternativu?  Bouračky? 
    • Koukám na ceník a opravdu by mě zajímalo, pod jakou položkou se automatická dálková světla skrývají. Dříve to byla vždy příplatková položka. Teď buď na klasická světla objednat nejdou nebo musí člověk volit matrixy.
    • Dovolte mi, abych Vás pozval na poslední sraz v roce 2024, konkrétně 14.12., v již tradičních 14:00hod.   Kdo dojede?   1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Wirer 4. Bikes 5. Skodzinek  6. Bullets  7. VeteranChild  8. ExecutedDonut ??   
    • Reklamuj vymenu jednotky. Co pořád řešíš? Fungovalo to před tím, musi to fungovat i po tom. Hotovo. Je to odpovědnost servisu. 
  • Vytvořit nový...