Hospoda FA & RO
Pokec pro Fabii a Roomster
87 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny motoristy. Obracím se na vás se zajímavou situací, která se mi stala. V roce 2004 jsem koupil auto z bazaru. Jelikož bylo majitelů vícero, tak jsem při své registraci dostal vystaven duplikát velkého technického průkazu. A tady je kámen úrazu. Duplikát neobsahuje stejné údaje, které obsahoval původní TP. Je tam chybně uvedeno, že vůz nemá ABS (přitom má z výroby), a za další tam nejsou uvedeny všechny rozměry pneu - teď jsou tam pouze R14, před tím tam byly i R15. Proto mě zajímá, jestli je ještě někde k dispozici (v archivu) po osmi letech původní velký technický průkaz? Lze získat jeho kopii? Kde požádat o opravu údajů? Děkuji vám velice za pomoc.
-
- 5 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
-
-
Tak pánové, je mi líto, ale bohužel prodám svoji fabii 1.4 16V 74 kW r.v. 2001. Už jsem do toho nacpal peněz dost, zase se něco kazí v motoru, žere to olej, nejsem vůbec za ten rok,co ji mám, spokojenej. Pořád problémy. čidlo G92, ložiska, cukání motoru, elektrika, olej pořád něco. tak je mi líto. Půjdu do novější Astry od Opelu nebo Audi A4. R.v. 2005+. Každopádně díky za rady,co jste mi tu dali.
-
- 8 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdavím všetkých členov, aj okoloidúcich. Práve som sa stal registrovaným členom. Nie že by som tu už nelistoval predtým, ako dosť starý ( aj služobne ) škodovkár. Prvý krát som naozaj točil volantom v Š110 RS ( prekotil som 3 smetné nádoby v rade, ale každý sme nejak začínali, že ) ešte v 197x roku. Verný som do teraz, Fabkou 1.4 ( vôbec jednou z prvých, to ešte boli v showcigánoch bežne Feldy ). A tu je môj problém Potrebujem nové koníky. Najskôr padla voľba na F1.2/77kW DSG Combi. Postupne ale ako som sa stále viac a viac prekúsaval informáciami ( a skúsenosťami ) som zamieril do sfér väčšieho obsahu a mierim na 1.4RS DSG Combi... Priznám sa, láka ma to stád…
-
- 3 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
-
-
Nabízím pro majitele méně vybavených vozů levné montáže alarmů, dálkových centrálů audio-video techniku.To vše u Vás, po domluvě přijedu. Nechcete-li utrácet za originální příslušentví a jejich "problematickou" montáž spojenou s kodováním jednotky atd. nechcete-li se pachtit a trávit dlouhé hodiny nad zapojením ozvěte se zde ať už prostřednictvím tohoto tématu, SZ nebo na tel. 721 294 383
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj! potřebuji nějaké účty na FI, ale pouze neadresné a za 4. čtvrtletí 2010 (tj od 1.10. 2010 do 31.12.2010) a s DPH. Mám FI kombi 2005 1.2 HTP 47 kw na pneu R14 165/70. Hodily by se třeba pneu, disky, nějaké náhradní díly - el. stahovačky oken - přední, nárazníky, světla, skla, tlumiče....... No a teď pro Vás to hlavní - nabízím zpět DPH! Při Vašem zájmu, prosím SZ Díky za pozornost!
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravim vas, chcel by som sa spytat ci niekto pouziva filtre VIKA. Na tejto stranke hore je zalozka SHOP a potom ma to presmeruje na stranku eshopu obautodily.cz. Olejovy, vzduchovy a palivovy filter tam maju za par korun cca 100kc. Palivovy filter od MANNu stoji 20Eur a viac..oproti tomu VIKA-96KC. Su tieto vyrobky porovnatelne s vyrobkami od MANN alebo BOSCH?? Ake mate skusenosti s tymito filtrami? Diky za info. Robo
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Tak tady jsem shrnul ty chaty, který zatim byly v návrzích, tak se nějak vyjadřujte tady, ať je to pohromadě Návrh 1 Návrh 2 Návrh 3 Návrh 4 Návrh 5 Návrh 6 Návrh 7 -- u Máry Doma Sraz jen pro členy hospody!
-
- 11 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Nazdárek, chci se zeptat..... Co mi doporučíte do Fabie 50 kw 1.4mpi 2002. Nějak mi při studeným staru blbne. Diagnostika O.k. Nedávno měněný modul mpi. Blbne tak, že při rozjezdu na 1 nebo R se zakuckává motor (jen když stojí déle než 24 hodin) málem nechcípne. Tak hodlám vyjet nádrž a dopřát PEPOVI nějaký lepší bumbání. Co poradíte? Máte někdo zkušenosti s Vervou 95 či 100 ....
-
- 8 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravím hledám brigádu, sečení údržba pozemků, domácí práce, lakýrnictví a kovoobrábění. V okolí Olomouce.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Jedná se o sobotu 6.2.2010, testovat se bude pružné zrychlení z 50 km/h na 130 km/h. Je tu někdo s tímto autem, kdo by se chtěl tohoto testu zůčastnit?
-
- 2 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
-