Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

816 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 13.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 143 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 361 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 246 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 91 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 85 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 105 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 386 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 78 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 80 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 55 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 71 zobrazení
  1. PF 2025

• 1 odpověď
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 261 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 258 zobrazení
  2. Volkswagen Tayron

• 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 158 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 183 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 997 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 286 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 658 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 225 zobrazení
  3. Volkswagen ID.7 GTX 

• 0 odpovědí
    • 217 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 537 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 177 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, máme v rodine po novu Fabiu 3 rv. 2020 a chceli by sme si tam dať náhradné rádio i s displeyom kde by šla i zamontovať parkovacia kamera príp. aj parkovacie senzory, viď. fotka ako to teraz vyzerá.   Má s týmto niekto skúsenosti? Dá sa to vobec? Poptával som a dostal som nabídku na ofiko displey od výrobcu i so senzormi, ale tú cenu čo za to chceli, to nebudem ani komentovať - ale nevyznám sa, preto sa pýtam, či tam ide dať niečo neoriginálne ale funkčné ako požadujem.   Díky všetkým za akékoľvek odpovede.   PS: Adminov poprosím keď tak presunúť do správnej sekcie - nie som si istý, či to nemá byť v sekcii Interiér.  
    • Zdravím, snad to píší na správné vlakno. Mám tento software: MST2_EU_SK_ZR_P0369T a scháním novější. Nevíte někdo kde se dá stáhnout, nebo nemáte někdo novější verzi staženou? Na mibsolution nic není. Složky se softwarem jsou prázdné.
    • Tak jsem to vyřešil, nakonec to bylo tím, že v autě byl immo na off (bylo mi divný, že to normálně startovalo a jezdilo...) immo jsem přepnul na on a přes 25 immobilizer podle postupu výše se to povedlo překopat!
    • Mam Kamiq 2025 Nadvihnuť z puzdra zatlačiť pri (bez pásoch) a zatlačiť do zadu vycvaknuť z hačika .....som sa zobul a od sedadla v predu tlačil  .... nezabunuť vymeniť púzdro .... a poťah je namontovaný 👍20250601_104353.heic20250601_104335.heic
    • Zdravím, mám ted nove Scalu z roku 23. najeto necelých 10 tisíc, a mám úplně stejný problém, při narovnáni volantu auto maličko táhne doprava, abych jel rovně musím mít volant cca 5 stupnů doleva, chtěl bych se zeptat jestli jste tento problém nějak vyřešili? dočetl jsem se že to asi řešení nemá, v říjnu až se bude přezouvat tak se udělá komplet geometrie, a pokud se tento problém nevyřeší, což vypadá ze asi ne, podle toho co jsem se v teto diskusi dozvěděl tak si budu muset odvyknout sledovat volant, dík moc za případnou odpověď ! 
  • Vytvořit nový...