Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

820 témat v tomto fóru

1. Upsizing jako nový trend

• 0 odpovědí
    • 795 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 683 zobrazení
  2. Škoda hledá Yettiho

• 0 odpovědí
    • 941 zobrazení
  3. První Trailer Grand Tour

• 0 odpovědí
    • 616 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 635 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 666 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 686 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
  4. Volkswagen e-Crafter

• 0 odpovědí
    • 779 zobrazení
  5. Audi RS 3 Limuzína

• 0 odpovědí
    • 664 zobrazení
  6. Paříž 2016 je tu!

• 0 odpovědí
    • 626 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 609 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 619 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 662 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 571 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 835 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 577 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 619 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 664 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 828 zobrazení
  7. Polo WRC pro sezonu 2017

• 0 odpovědí
    • 561 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Máte někdo nějaký nový update ohledně Smartlink na autech od 5/24? Mám to úplně stejně jako Marryx s tím rozdílem, že už jsem se v těchto věcech vrtal. Smartlink je zamčený, žádné zrcadlení nejde, pouze bluetooth konektivita. Toto základní rádio Bolero, nebo jak mu škoda nově říká "Infotainment 8"" má dokonce podporu bezdrátového smartlinku - to bylo dokonce možné už i u základního 7" infotainmentu ve scale, kamiqu a fabii do roku 2024. S tímto rádiem zatím nic moc nejde, našel jsem ale pár lidí z východu, co to umí za zhruba 500 euro odemknout - je potřeba jen vnci6154 (z alíku za 100 eur). Ještě jsem se k tomu neodhodlal, ale jestli škoda opravdu nehodlá uvolnit aktivační klíče SWaP, budu se k tomuto řešení muset uchýlit, protože mě nebaví nabouchaný infotainment, na kterém nemůžu dělat prakticky nic - navigace není, spotify není atd.
    • Sebring Road Performance 215/45/R16   Uvidime, ake budu o rok, dva ale zatial ako pisem vyssie, som spokojny.
    • Duplicitní téma = porušení pravidel fóra. LOCK.    
    • Nezmiňuješ, kterou imbus zátku jsi povoloval - jsou dvě plnící a výpustná. Více info, třeba zde (sice 5-kvalt, ale je to obdoba). Pokud šlo o horní plnicí zátku, měls auto ve vodorvné rovině, nebo nakloněné předkem nahoru (např. předními koly na nájezdech)?
    • Zdravím, keď som chcel meniť olej v prevodovke Rapid 2016 6 kvalt, tak pri povolovaní zátky imbus 17mm mi začal vytekať olej , vie niekto či hladina oleja má byť po spodný okraj otvoru ,alebo toho oleja tam má byť viac? Potom kadiaľ sa nalieva olej do prevodovky?
  • Vytvořit nový...