Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

814 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 716 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 519 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 486 zobrazení
  1. SEAT e-CUPRA ABT XE1

• 0 odpovědí
    • 735 zobrazení
  2. Volkswagen Polo GTI 2021

• 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 466 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 652 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 537 zobrazení
  3. Nový VW Tiguan Allspace

• 0 odpovědí
    • 970 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 654 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 622 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 649 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 610 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 942 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 752 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 667 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 676 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 534 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ložiska diferenciálu (hučení) Zdravím, mám Superba 3, 206kw. Najeto 80tis. Při rozjezdech nebo nízké rychlosti mi auto divně hučí. Dělá to i u podřazení z 3 na 2 a 1. Dočetl jsem se že by to mohly být nějaké ložiska diferenciálu. Chci se zeptat, zda někdo neměl stejný problém, popř., jak ho řešil? Díky
    • Výkonem to utáhne. Za 44kW semvtahnul 1200 kg a šlo to. Nebyla to raketa, ale ani sem nebyl brzda provozu.   Spíš se podívej kolik kg máš v techničáku na kulu. Myslím, že 1100 kg tam nebude.
    • Spíš bych to viděl zde:  
    • Tak dnes som vyzdvihol auto. Nechali mi starú skrtiacu klapku.  Tak sem fuknem fotky, snáď to niekomu niečo dá.  Ak nie, tak nie
    • Ahoj,   mám Superb Combi 2018 1.6 TDI 88 kW s automatickými předními světlomety a přestaly mi svítit dálková světla. Po sepnutí páčkou se na palubní desce objeví symbol dálkových světel s "A" a podle palubní desky se i dálková světla rozsvěcují a zhasínají (podle průjezdu obcí, protijedoucích vozidel apod.), ale světla samotná nesvítí. S tímto bude pravděpodobně souviset i to, že světla nejdou zcela vypnout, ani zapnout pouze parkovací světla klasickým ovladačem pod volantem - při jeho přepínání se neděje vůbec nic.   Jsou světla jako taková zralá na výměnu / repas? Může to být clonkou, jak jsem se dopátral samostudiem? 🙂   Díky moc za rady a postřehy
  • Vytvořit nový...