Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motor 2.0

1. Zahájeno uživatelem Marek2.0,

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či sa niekto nestretol s takymto problémom. Auto normálne ide ale keď ho chcem vytočiť tak nechce ísť cez 5k otáčok a chová sa akoby ma nejaký limiter, ktorý nemá

• 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem ZekySup1,

Zkušenosti z Chip tuning?

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Kubajss,

Zdravím, chci se zeptat pocukává mi to dost při rozjezdech i jízdě a trochu ztrácí na výkonu,, myslím že by mohla byt zanešená jedna ze svíček jen nevím jak je vytáhnout ??? nemohly by jste prosím poradit ? předem díky za odpovědi

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Jup,

Dobrý den , Mám problém prosil bych o radu . Vlastním superbéčko 2.0 85KW r.v 2004 167 tisíc Km najeto . Poslední dobou se začaly protahovat starty jak studené tak teplé většinou po otočení klíčku naskočil motor cca do jedné vteřiny ale ted se stane že točím cca 4 vteřiny a nic tak podruhé zas nic a pak po třetí či čtvrté naskočí hned . Jezdím na shell Vpower nebo verva100 snažím se mu dát kvalitní benzín . Takové výpadky jsou nárazové celý den v pohodě a pak najednou pak zas v pohodě den dva a opět . Nechal jsem vyměnit zapalovací svíčky a ted čekám co to bude dělat zatím to vypadá dobře ale kdyby to nepřestalo napadá Vás něco ? moc děkuji za každou radu .

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem LukrCZ,

Ahoj, mám dotaz, mám možnost koupit Superba 2005 v 2.0i, někteří mě odrazují od spotřeby, tak bych se chtěl poradit. Bylo mi řečeno že mám počítat spotřebu cca 15l/100km přitom známí mi tvrdí co má stejný motor ale r.v.2002 že jezdí za 10l, což mi nepřijde tak strašný, dneska jsem byl auto i projet a myslím že i 8l je reálný. Máte někdo zkušenost? nebo můžete poradit? do 10l jsem spotřebu akceptovat, ale 15 už je moc. Samozřejmě se bavíme při normální jízdě po městě, žádný závodění.

• 4 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.