Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Pokud je problém se snímačem na klice, tak by se to mělo objevit ve výpisu chyb řídící jednotky motoru, ne?
    • @Radomír  RS-e je podle mě jen skloňování. V názvu tématu je 2.0TSI   Ohledně volnoběhu není třeba žádný servis, protože se nejedná o zvýšený volnoběh, protože když zastavíš s zapnutým autoholdem, tak auto nepřepne do neutrálu. Je stále zařazená rychlost, motor je připravený na rozjezd ( stejně tak se předpokládám chová i tvoje nafta). Já si jen myslím, že je rozpojené nějaké spojení, díky čemu pak se jednoduše auto rozjede, bez nutnosti řazení. A i kdyby ne, tak lamely jsou v oleji, takže se hned tak nepřehřejí. Pokud ale vidím, že budu stát dlouho, dávám N nebo P.
    • Bylo mi řečeno, že na scalu s motorem 1.5, 15tky kola nejdou nasadit skrze větší brzdy, ale asi si to prodejce spletl, tak sem se jen chtěl zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost... Dík za odpověď, odpoledne to vyzkouším sám  
    • Letos Kumho Ecosta HS51 a mlaskám si, tichounké a jízdní vlastnosti perfektní. Vesel jsem se do 5500kč za všechny 4 pneu.
    • Je hodně dole, mně stačilo prostriknout konektor wdckem.
  • Vytvořit nový...