Exteriér
111 témat v tomto fóru
-
Chcem sa spýtať, niekde som tu čítal že v autolakoch mi namiešajú lak do spreja podla čísla laku auta, tak by ma zaujímalo kedže sa tomu nerozumiem ako je to s metalízou. Keby som potreboval striebornú metalízu, či mi tju namiešajú a či to bude velký viditelný rozdiel ked ho použijem naapr na blatníky. Ďakujem
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Nazdarek mam vuz skoda felicie 1.3 combi r.1996, chtel bych poradit bo si uz nevim rady mam takovy problem v kufru se mi na leve strane jak je kaslik na vymenu svetel obevuje voda. zjistil jsem za stika nekde z vyrchu ale nevim kudy se tam dostava zkusil jsem snad vsechno.predem dekuji za vasi odpoved.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat? koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz.
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
prodá černou lištu do zadního nárazníku na Felicii Combi včetně zástěrek.700kč.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, už jste někdo montoval hágusy na felicii kombi. Sehnal jsem již použité, ale v pořádku, s komplet upevněním. Nevím jak na to, nerad bych něco nevyk.... Díky
-
- 3 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
-
-
zdravim,mam dotaz,cim osetrujete spodek proti korozi? na favu sem pouzil Tlumex(5l 400Kč) a po roce byl fuč,tak sem presel na BODY(cca 700kč) a ten drzel jak pribity,dokud sem auto neprodal... a ted sem narazil na vyrobky Tectyl(cca 1200kč) na asfalto/voskove bazi,nebo jenom na voskove bazi,tak me zajima jake sou vase zkusenosti s osetrenim,co pouzivate atd...dik
-
- 2 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Mam mensi problem, pustil jsem se ted do opravy skrabancu a zrezlych mist na me felde a uz to mam pripravene na lak. Udelam to tak, ze si v autolakovne necham namichat barvu do spreje, jenze neznam kod barvy. Nevite nekdo oznaceni bile barvy na felicii? Je to tok 97, pokud to pomuze. Moc diky
-
- 2 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den. Mam na vás jen menší dotaz. Kamarád schání blatníky jako jsou na felici kit car. Dají se někde sehnat? nebo aspoň laminátové repliky?? díky.
-
- 1 odpověď
- 4,8tis zobrazení
-
-
mám feldu lx r 1998 chcem inštalovať predné hmlovky. Otázka : je spravená predinštalácia káblov tak ako to bolo vo favorite lx ? Dík za odpovede
-
- 7 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
-
-
hi! if anyone speeks english? i would be very glad if you answer me. i'm searching for web shops for skoda felicia in your country i know for spoilercentrum, fun tuning, speedpro, but i'm searching for speedometer background-->something like that--> http://max-tuning.pl/images/produkty/msuzukiswift.jpg i don't know exact term in your language, so if anyone could help me tnx,hvala!
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Nazdar kluci! Mám feldu1.3Mpi a problém s padajúcimi prednými svetlami,čiže po nastavení svetiel v servise po určitej dobe zistím že mi svietia "pred nos". Doteraz sa nastavovali asi raz za rok,ale v poslednej dobe už mesačne,už ani do sevisu nechodím sám si to nastavujem na "bránu".V servise len toľko povedali že treba vymeniť celý hidraulický systém. Nedása to neakým spôsobom ustáliť? Za vaše odpovede dikes!
-
- 12 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-