Přejít na obsah

Citigo / 0 - Příslušenství

15 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 20.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  1. 010-00 - štítky

• 0 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 6.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• I octavia 3 s kessy mi klika řidiče postupně přestala fungovat až nakonec se auto vždy tak po pár sekundách otevřelo i když jsem použil klíč… lze toto deaktivovat aby fungovalo jen strartovani tlačítkem? Mechanikovi to nechtělo vypnout když na to klikl v počítači? 
    • O3 ma k medzipodlahe osobitnu temu. Ci uz na domacu vyrobu, alebo original      
    • Zdravím, mám Octavii II (1.9TDI PD BJB) a pár měsíců zpět se mi rozsvítíla kontrolka pro ABS a ASR. Napíchl jsem to na diagnostiku a vyplivlo mi to vadný snímač otáček pro LP kolo. To jsem si vyměnil a chyba ani po delším jezdění nezmizla. Jenže potom kontrolky zhasly a myslel jsem, že je už klid. Potom se opět rozsvítily z ničeho nic, většinou se rozsvítí, když začnu parkovat, takže hádám, že když točím koly, tak teprve to začne. Chtěl bych vyměnit kabel, co vede k tomu snímači, ale nevím, jestli to má cenu, na živých datech diagnostiky se rychlost LP kola normálně naměří a ukazuje, tak nevím, zda se tak komplikovaná výměna oplatí. Máte někdo podobnou zkušenost nebo návod, jak vyměnit ten svazek, aniž bych musel rozebrat airbox apod.? Případně čím jiným by to mohlo být? Moc díky, Daniel
    • Ano, pravda, ta matice na kloubu poloosy už má nejlepší časy za sebou,je to originál (8let), asi by to chtělo výměnu, ale mám obavy, že s ní nepohnu. Ale zkusím to.
  • Vytvořit nový...