Známy si to tiež dával robiť v čechách tuším tiež v Brne. Ono ja som sa pýtal, troch kamarátov mechanikov či nato majú veci a nemajú resp. na rozvod ano ale na to nastavenie snímača nie. Pýtal som sa aj v autorizákoch dvoch a aj oni povedali, že si ten prípravok na ten snímač požičiavajú. A ževraj ten prípravok ani aktuálne dostupný nieje, čo mi hovoril jeden z tých kamarátov lebo to zháňal pretože viacerí ľudia sa nato už pýtali.
Škoda tejto zložito nastavujúcej blbosti inak by sa to dalo lacno servisovať.
@suri. Ty si reagoval že sa ti to zdá, že tomu nič nie je. Tiež mi zopár ľudí hovorilo, pokiaľ nie sú problémy, že by sa toho nechytali ... Samozrejme lepšie by bolo to preventívne vymeniť, len ak sú s tým takéto problémy, tak tá cena je fakt ako trochu dosť na bežného človeka, ktorý si kúpi low-cost triedu auto... Keby to bol high-class mercedes, nepoviem nič, ale na malom hrnci takáto raketa za obyčajné rozvody je fakt super...
@milan353 To pôjdeš servisovať do Brna?
Kdy bylo prosim Vase auto vyrobeno? Mam objednano a dodani v dubnu. Tu aferu s tlumici bedlive sleduji a priznam se, uplne klidny nejsem. Vypada to na peknou loterii. Ted na fb vidim nova auta a majitele hlasi, ze tlumice se zdaji uz v poradku. Dekuji.
Minulý rok som predal Alteu 1.2TSI so 195 000km. Keď mala najzdené cca 100 000km, začal som mať problém s kolísaním otáčok na voľnobehu. V servise na nič neprišli.
Na fóre som sa dočítal o vplyve aditíva VIF na odbúranie negatívneho vplyvu biozložky v benzíne. Začal som používať VIFko (takmer každé tankovanie) a odvtedy som nemal problémy s motorom až do predaja. Teraz pri Octavii 1.5TSI tiež používam VIF, ale nie každé tankovanie.