Přejít na obsah

Interiér

Interiér Škoda Kodiaq II: Hi-Tech s 13" Infotainment Obrazovkou, Head-Up Displejem, Smart Dials, USB-C a Bezdrátovým Nabíjením, Udržitelnými Materiály a Plnou Konektivitou.

13 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 941 zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 367 zobrazení
  1. Sedačky ve Sportline

• 11 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  2. Výška kufru

• 1 odpověď
    • 418 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 880 zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  3. Interier

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• to uz tam bylo i v listopadu, jen pod jiným názvem a bez dodatku DSG:  
    • Njn. "Postavili si hospodu u lesa a chodili jim tam lidi"   Jinými slovy. Tím jak dali cenu premiového lakování v akci za cenu obyčejné metalízy, tak si to spoustu lidi vybralo a objednalo. Tím se stalo to, že kapacita fleet lakovny nestíhá a na auto s premiovým lakováním se čeká dle infolinky už déle jak 12 měsíců. Já třeba čekal od 1.11 do 21.5. a kolega v práci od začátku září do půlky června. Zdražení, čti vrácení ceny na původni, tak by mělo omezit tlak na fleetovou lakovnu a vrátit to do snesitelných čekacích mezí.
    • Ahoj, jde přes diagnostiku na autorádiu bolero přepnout na jeden tuner? Mám u antény na střeše asi v .... ten zesilovač a když se to přepne  na ni, tak to šumí  a stačilo by, aby to bralo signál pouze z jedné antény z kufru. 
    • Ja mam vyrobu naplanovanu na 33 tyzden, tak snad sa dockam 😊
    • Nový ceník od 29.7.2025. Co jsem našel, tak se změnily ceny prémiového lakování z 18000 na 34000 u některých výbav. nova-octavia-cenik.pdf
  • Vytvořit nový...