Interior
Škoda Kodiaq II Interior: Hi-Tech with 13" Infotainment Screen, Head-Up Display, Smart Dials, USB-C and Wireless Charging, Sustainable Materials, and Full Connectivity.
14 témat v tomto fóru
-
Ako tak čítam forum, tak nie som jediný, kto si všimol rezonancie interiéru, hlavne predných dverí. Interiér: Loft Hodnotu vecí si vážim a ked už niečo kúpim, tak trvám na tom aby boli kvalitné, čo mi zatiaľ, žiaľ, v prípade môjho Kodiaqu tak nepríde Okrem opakujúcich sa problémov s elektronikou ma najviac trápia rezonancie. Auto bolo v servise kvôli tomuto problému už trikrát a problém stále neodstránený. *Videá točené mobilom a za jazdy, takže je nutné sa dobre započúvať, na živo je to, aspoň pre mňa, fakt iritujúce. Inak v servise ma chválili za výber songu (Let Go - Deadmou5/Grabbitz) , netreba ani s autom jazd…
-
-
- 27 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
-
Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech.
-
- 7 odpovědí
- 663 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chci se dotázat, jestli někdo nemá stejný problém, jako já, a zdali ho nevyřešil. Mám výbavu exclusive section a kožené sedačky s masážní funkcí. Bederní opěrka není u těchto sedaček řešena mechanicky, ale pneumaticky (nafukuje se). Bohužel si "nepamatuje" svou pozici - když přidu k autu, odemknu a sednu si, tak je opěrka nafouklá a musí se tlačítkem upustit do pozice, kterou jsem tam měl nastavenu když jsem z auta vystupoval. Dělá to jak u sedadla řidiče, tak u spolujezdce. Auto bylo v servisu na záruční opravu, kroutili hlavami, vyresetovali řídící jednotky sedaček, ale bohužel to nepomohlo. Pokud se někdo s takovým chováním sedaček setkal …
-
-
- 11 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Objednal jsem dodatečné barvy ambientního osvětlení, no po zaplacení a aktivaci ze strany Škody nefunkční, prý na nového Kodiaqa zatím nelze, byť normálně nabízejí přes infotainment v autě a platbu přijmou, dokupoval už někdo? Zvláštní přístup...
-
- 10 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
V únoru jsem si převzal verzi Exclusive Selection a už při odjezdu z autosalonu jsem na dálnici zjistil, že to s odhlučněním nové Škody Kodiaq nebude tak slavné. Od 110 km/h začínám slyšet silný šum od předních zrcátek a od takových 130 km/h mám pocit, jako když mám u hlavy zapnutý fén. Následně jsem zjistil, že výbava Exclusive Selection pro CZ nemá akustická skla. Chci se tedy zeptat, zda má někdo obdobnou zkušenost? A má někdo verzi Exclusive Selection s akustickými skly, prosím?
-
-
- 34 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, mohl by prosím někdo změřit případně vyfotit, jak vysoký předmět lze umístit do mezipodlahy? Jde mi o specifickou variantu 4x2 bez rezervy/Cantonu. Zkoušel jsem pár prodejců a nikdo zrovna tuto variantu nemá. Díky moc!
-
- 0 odpovědí
- 486 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte někdo praktickou zkušenost se sportline sedačkama v K2? Na pohled mi přijde, že mají tu integrovanou hlavovou opěrku ohnutou jakože fakt hodně dopředu, ale jel jsem v tom jen asi 10km a trochu mi to vadilo, ale taky mě už předtím pobolívala hlava, tak nevím, čím to bylo. Při výšce 184cm mi prostě přijde, že to ohnutí už tlačí hlavu hodně dopředu před ramena. Mám sedačku obvykle spíš kolno, než naležáka, což může být taky důvod. Díky
-
-
- 11 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny majitele, měl bych velkou prosbu, mohl by mi někdo z vás změřit jaká je výška kufru? Potřeboval bych zjistit, jaký nejvyšší předmět prostrčím otvorem. Mnohokrát děkuji.
-
- 1 odpověď
- 507 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mali ste niekto problém ze pri zasunutí napr. Bezp kamery do 12v zásuvky po naštartovaní sa automaticky nezapne? Treba zásuvku vytiahnuť a znovu zasunúť vtedy kamera funguje. Je možné tento problém vyriešiť? Pri spätnom zrkadle ma konektor na napájanie kamery malý výkon a kameru mi nezapne.
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, auto vyhodi rýchlosť D alebo R (nechce sa pohnúť), keď šoférka (mama) nema zapnutý pás. Hocikto iný čo sadne do auta tento problem nema - pohne sa aj bez pasu. Keď zapne pas tak sa pohne normálne. Robí všetko to iste ako ini šoféri. Nemôže to mat nejaky súvis s jej appkou myskoda v mobile alebo s profilom nahratom v aute? Dakujem.
-
-
- 8 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Dobrý den, Zajímám se o kvalitu a zpracování sedadel v K2_2024. V novém voze jsem za 1 den najel cca 600km a nikdy jsem z žádného auta nebyl tak zničený. Nejsem vůbec náročný uživatel vozů a vlastně co je pro mne zásadní tak je to právě comfort jelikož najezdím tisíce km měsíčně a zde jsem bohužel narazil. Sedadlo mi při prvních pár minátach začne připadat jak dřevená lavice ze školy a zároveň mi vyvolává nepříjemnou bolest v bederní oblasti. Zajímá mě, zda má někdo stejný problém a pokud ano, jak jste to řešili? 🙂 (Měřím 195cm) Díky za rady a tipy!
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo, kde by se dala koupit textilní výplň schránky před spolujezdcem, do té spodní? Nikde to nemohu najít. Díky
-
- 0 odpovědí
- 687 zobrazení
-
-
Máte někdo tip na vhodný držák telefonu pro Kodiaq II? Doposud jsem řešil vždy pomocí obyčejného univerzálního klipu do mřížky ofuku (příklad) Speciálně pro Kodiaq II jsem nalezl jen Brodit řešení, ale za mě příliš komplexní a telefon bude asi schovaný za volantem. Požadavky: - jednoduché řešení - nejlépe roztahovací řešení viz nahoře (pro různé telefony) - aby se nevyklepalo při jízdě - bez vrtání interiéru 🙂 Proč to potřebuji? Například při Waze navigaci mám na středovém panelu mapu a na telefonu vedle vidím plán cesty, popř. blížící výstrahy.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Mal som na 4 dni pozicany novy Kodiaq tak par postrehov v porovnani s predchadzajucim po FL. Interier pocitovo rovnaky velky a v predu stale pomerne uzky. Na stredovej opierke moze mat polozenu ruku len jeden (napr. volvo s90 je vpredu sirsie). Vzadu sa odvezu aj 3ja chudsi, stale vsak zavadzia stredovy tunel. Tvrdsie sedadla co mi vyhovuje (priplatkove v hnedej zrejme kozi?). V faceliftovanom su maksie (vybava L&K). Pekny velky stredovy displej, vyborne rozlisenie, horsie citatelny ak nan zasvieti slnko. Otocne ovladace na vyhrev a nastavenie teploty posobia pri dotyku lacno (bude to zrejme plast), nie moc odolne a nemajy taky chod ako v audi. Super su dve bezdroto…
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-