kadlec Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotem co je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? natáhnout drát(pokud není) od čidla na nádobě na zalený konektor na budíkách, pin6. a druhý na čidle na nádobě na kostru. Nakódovat budíky (+04) Editováno: 4. leden 2007, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? Mám návod i s fotkami jak to udělat je v němčině napiš mail a já ti ho pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 kadlec-fabia@seznam.cz díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 kadlec-fabia@seznam.cz díkec Posláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Sla by takova vychytavka i na model z roku 98 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 kadlec-fabia@seznam.cz díkec Posláno pěkně zpracovaný, jen německej jazyk moc nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ? MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ? MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku. Myslím že stačí mít jenom ostřiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 stačí mít nádobku na 5,5 litrů viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 stačí mít nádobku na 5,5 litrů viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku Ale taky to není úplně pravda s velkou nádobkou. V naší octě původně velká praska a tekla , tak jsem sehnal na vrakáči velkou a byla bez díry na čidlo. díru jsem tam musel dodatečně udělat. Byl na ní rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no mám eleganci rv 01, model 02, maxidot, zadní stěrač nevím jak velká je nádobka,ale vzhledem k tomu jak krátce mi ted voda vydrží, tam bude malá nádobka a nic mi to nehlásí, o víkendu zklusím vycuknout nádobku zda má čidlo a jak je velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to čidlo je vidět zepředu dole na nádobce. Pokud tam je ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak to je jednodušší, mrknu na to bylo by příjemnější pokud by tam bylo a byl by problém v něčem jiným, ideálně prošoupanej kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no taxem na to koukal a čidlo tama není ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no taxem na to koukal a čidlo tama není ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu je v te nadobce takovej prolis.. ja koupil jen cidlo a diru vyvrtal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 draty tam jsou uz ve standartu natazene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit no cidlo stalo myslim kolem 100,- nevim uz. jsou to sice jen dve elektrody.. ale nechtelo se me nic bastlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 draty tam jsou uz ve standartu natazene ? ja v eleganci ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc... tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc... tak tak Ty jsi musel tahlat i kabeláž? Kudy jsi to vedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.