Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Potřebuji cosi zapojit do zásuvky v autě, ale v díře po zapalovači to nedrží. Má to origo konektor, ale ta díra je velká. Má octa MR 98 ještě někde zásuvku 12V ?

Díkses S :huh:

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Aháá, tak prot mi asi nejde zapalovač cigaret (né že bych kouřil, já se jenom nechávám lol ), netušil semže tam je relé. mě totiž svítí obroučka kolem zapalovače, ale proud v zapalovači není, takže nemůžu připojit notebooka :(

• o 4 týdny později...
Vloženo

Pokud máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken tak ti nejde zapalovač. Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici.

Vloženo
Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken :doh

Taky jsem se s tím trápil před dovolenou,měl jsem tam zapojené DVD a pořád se vypínalo :disgust:

• o 4 týdny později...
Návštěvník
Vloženo

A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?

Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad?

ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit :D

Návštěvník
Vloženo

Sakra potreboval bych tam nekde najit nekde to mistecko. Nechci vsechny plasty sundavat. Treba ve favu svetylko bylo na rohu v kufru - v tom plastu.Ale pokud si nekdo vsiml, tak presne ta stejna dira byla uz v plecharine.Jen o kus dale a na obou stranach. Zajimave, ze je tam nikdy nemont.

Vloženo
A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?

Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad?

ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit :D

mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...?

Návštěvník
Vloženo

ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit  :D

mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...?

Kde pak ji mas - posim o foto diky :)

Vloženo

ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit   :D

tady je jedna

post-28-1161366119.jpg

Vloženo

ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit   :D

a druhá

post-28-1161366174.jpg

Vloženo

takhle to tam mám já, jak sem už psal, už to tam bylo, koupil sem to celý, nedělal sem s tim autem nic, libý se mi, tak jak je, ale pár věcí bych zmněnil, nebo udělal jinak

za rok - dva stejně půjde do světa a přijde nějakej čtyřkolovej "tank" :D

Návštěvník
Vloženo

Hned si to dodelam - potreboval jsem jen urcite misto kde se to navrhovalo. Asi to je za priplatek :) A nebo cizina

Vloženo

auto původem z Německa, auto je ve výbavě - chybý tomu jenom kůže a klimatronik, jinak to má snad všechno, tak proto asi ta zástrčka, k čemu jí tam potřebuješ ty?

další možnost, jak se to tam mohlo dostat je ta, že v tom autě je dodělávaná muzika, dělali to v Německu, tak to tam s tim možná prdli na přání zákazníka, jinak nevim

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...