davidecek19 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ahoj - vyčištěna klapka - 1.6 74Kw - 1998 Jen teda by me zajimalo zda mam pockat nez se otacky zmensi - ted mam 1100. Jedu na dovolenou tak se ptam zda to odpojenim baterky nejak usadim. A jak vam dlouho trrvalo nez se to sklidni a proč jsou na tech 1100 otacek. Vzdyt bylo jen cisteni!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Přes Vag-Com zkus základní nastavení klapky: Z Á K L A D N Í N A S T A V E N Í Upozornění: Všechny spotřebiče musí být vypnuty Paměť závad musí být prázdná Teplota chladící kapaliny je min 80 °C Škrtící klapka musí být zcela zavřená. (popř. vyčistit). Postup základního nastavení: Číslo kanálu: 00 PŘIZPŮSOBENÍ, vymazat adaptační hodnoty, nová hodnota 000 (přednastaveno) Uložit Číslo skupiny 098 ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ Start ŘJ si uloží krajní hodnoty a provede základní nastavení. Zkontrolovat ustálené zobrazené hodnoty: 4,29V 3,42V 00000100 00 Pozn. Po provedení základního nastavení je potřeba vypnout zapalování na min 30 sec. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak teda diky za odpoved - jsi nato odbornik ale co mam delat ja kdyz nemam vag? Musim na nej nebo se to casem srovna. Ted jsem odpojil baterku a zapnu ji az kolem 15 hodiny tak uvidime. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Uz ty otacky pomaloucku klesaji ale jeste jsem na tech 900 . Najel jsem po cicteni celkem 60 km a uz se to dostava k normalu. Jen by me zajimalo proc zrovna jednotka tomu neda tech 750 otacek a takhle si stim hraje a seda si po nekolika km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Uz ty otacky pomaloucku klesaji ale jeste jsem na tech 900 . Najel jsem po cicteni celkem 60 km a uz se to dostava k normalu. Jen by me zajimalo proc zrovna jednotka tomu neda tech 750 otacek a takhle si stim hraje a seda si po nekolika km po 100 km si sedne sama, uz se to tu resilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 15. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Ale i přesto všechno by to chtělo vymazat adaptace a udělat zákl. nastavení.Na tom neušetříš skrblíku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Chlapi, poradíte mi někdo, jak to podělanou klapku vyčistit? Přeci jí nevyndaváte celou? Dneska jsem na ní koukal a je k ní přístup jako k penězům a navíc do ní vede několik kovových trubek, takže vyndavat jí musí být neskutečná babračka...poradíte? Předpokládám teda, že klapka je to, na co ukazuje červená šipka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 stale otacky pretrvavaji - skoro 2000 a nekdy i mene - zajimave - ted pojedu na dovolenou tak uvidim - cca 600km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ale i přesto všechno by to chtělo vymazat adaptace a udělat zákl. nastavení.Na tom neušetříš skrblíku..... no to muze, ale klesne to i tak. K te otazce AKY, ano vyndat, vycistit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Chlapi,poradíte mi někdo, jak to podělanou klapku vyčistit? Přeci jí nevyndaváte celou? Dneska jsem na ní koukal a je k ní přístup jako k penězům a navíc do ní vede několik kovových trubek, takže vyndavat jí musí být neskutečná babračka...poradíte? Předpokládám teda, že klapka je to, na co ukazuje červená šipka? Jj, voser Jinak koukam, ze Ti pekne chcije olej z odvetravani, to taky nedela dobrotu. Mne to chcalo az se objevila duzna a musel sem celej ten plastovej kus vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Chlapi,poradíte mi někdo, jak to podělanou klapku vyčistit? Přeci jí nevyndaváte celou? Dneska jsem na ní koukal a je k ní přístup jako k penězům a navíc do ní vede několik kovových trubek, takže vyndavat jí musí být neskutečná babračka...poradíte? Předpokládám teda, že klapka je to, na co ukazuje červená šipka? Jj, voser Jinak koukam, ze Ti pekne chcije olej z odvetravani, to taky nedela dobrotu. Mne to chcalo az se objevila duzna a musel to celej ten plastovej kus vymenit Staré foto, ta hadice už je vyměněná. Stála lidových 1600,-Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Staré foto, ta hadice už je vyměněná. Stála lidových 1600,-Kč... Aaaha, no tak to jo. By me zajimalo, jak to muzou takhle nechavat a porad delat tak blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Staré foto, ta hadice už je vyměněná. Stála lidových 1600,-Kč... Aaaha, no tak to jo. By me zajimalo, jak to muzou takhle nechavat a porad delat tak blbe Ta náhrada ale vypadá jinak, ta rozlámaná harmonika byla nahrazena kusem pryže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.