peterSK Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Nazdar, Z vodicovych dveri idu do karoserie pod gumovym krytom nejake kable...su to dva vacsie konektory a jeden maly. Niektore z tych kablikov su z mikrospinaca v zamku dveri, ktory signalizuje otvorene dvere. Neviete nahodou, ktore dva by to mohli byt ? To by sa mi celkom zislo, lebo by som si chcel spravit novy dverny spinac, ako to tu niektori popisovali, akurat neviem, kam ho pripojit a nechcem nieco skratovat. Moc by to pomohlo. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak takhle to nejde,signál otevřených dveří jde po datovém vedení,musíš natáhnout solo drát od spínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Aku máš výbavu a ročník auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSK Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 ... rocnik 2000. Vybava Comfort...central s DO, el. okna vpredu. Ja som si aj myslel, ze to musim prepojit priamo na vodice mikrospinaca, ale v predoslej diskusii ... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9156&st=0 ....mi ktosi odpisal, ze nie, ze to staci pripojit na vodice, co idu z dveri do komfortnej jednotky.... ale nezdalo sa mi to, preto som si to chcel overit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Určite ho nájdeš na RJ BSG, konektor XS4 pozícia 6 a odtiaľ si ho prípadne vysleduj do dverí. ( Mal by ísť do hnedej svorkovnice poz. 2 - toto ale nemám overené) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Koldo: nemas nahodou fotku toho konektoru XS4??? Nevim jak vypada a nerad bych neco pohnojil... (Chystam montaz rele denniho sviceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Fotku nemám. Na BSG sú konektory pekne pooznačované a aj pozície pinov na konektore sú označené. Aký signál chceš ťahať z XS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Koldo: Mel by to byt modry drat - pozice 9... Takze je to dobre oznacene??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho. Mělo by to byt ono... Doufam, ze to nepo.... Jeste jsem nesehnal vypichovaky, takze to je jedina vec , ktera mne brzdi... Strojvudce - diky za uklidneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Kým som nemal prístup k vypichovákom používal som malú ihlu - celkom dobre to ide aj s ňou. Ideálne je upevniť ju do nejakého držiaka. Keď vytiahneš konektor, krajné pozície sú pekne označené číslom, takže sa nemôžeš pomýliť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Koldo: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.