serz Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Koupil jsem mírně jetou Octu RV 2003. Na předních světlometech jsou takový pavučinový praskliny. Nevěděl by někdo, co s tím. Případně jak tomu v budoucnosti předejít. Světla i žárovky jsou original, žadnej tuning. Auto má ostřikovače svetlometů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak mám úplně to stejný, ale přikládal jsem to tomu, že moje světla nejsou originál od Škody. Podle toho jak to vypadá, tak je to prostě teplem od žárovky a změnou teplot. Ale nenapadá mě nic čím tomu zabránit. Ale taky mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 (editace) Čéče, to vypadá fakt divně, to jsem ještě neviděl. S tím snad předchozí majitel projel ohněm, ne?! My máme origo čirou tam jsou max. malinké ďubky od kamínků. Editováno: 6. Září 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Myslím si , že tohle udělali silnější žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Koupil jsem mírně jetou Octu RV 2003. Na předních světlometech jsou takový pavučinový praskliny. Nevěděl by někdo, co s tím. Případně jak tomu v budoucnosti předejít. Světla i žárovky jsou original, žadnej tuning. Auto má ostřikovače svetlometů. Je to jen plast, tak se není čemu divit. Na služebákách v práci to máme taky. Mají nalítáno tak 150000-200000 km. A jak tomu předejít? Asi nejezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wbz Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Koupil jsem mírně jetou Octu RV 2003. Na předních světlometech jsou takový pavučinový praskliny. Nevěděl by někdo, co s tím. Případně jak tomu v budoucnosti předejít. Světla i žárovky jsou original, žadnej tuning. Auto má ostřikovače svetlometů. Je to jen plast, tak se není čemu divit. Na služebákách v práci to máme taky. Mají nalítáno tak 150000-200000 km. A jak tomu předejít? Asi nejezdit. jj, přesně tak mám taky skoro stopade, světla i žárovky origo a to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak to koukám to jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 ty wole, tak to je husté. To jsem ještě neviděl. To je jak od kulometu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 a ja vul ziju v tom, ze je tam sklo a ono je to obcas plastovy jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 ty wole, tak to je husté. To jsem ještě neviděl. To je jak od kulometu. To jeste nic neni, v autorizovanem servisu mi nadelili silnejsi zarovky (bohuzel po me pripomince k malo sviticim svetlometum - tzn. souhlasil jsem) a ten predni plast se behem nekolika mesicu spekl takovym zpusobem, ze temer cely zhnednul a skoro se s tim nedalo jezdit (r. v. 2003). Samotne stinitko bohuzel vymenit nelze a puvodni svetlomety uz se mi nechtelo kupovat, tak to nakonec vyresily xenony - muzu jen doporucit (xenony, nikoliv ty silnejsi zarovky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 ty wole, tak to je husté. To jsem ještě neviděl. To je jak od kulometu. To jeste nic neni, v autorizovanem servisu mi nadelili silnejsi zarovky (bohuzel po me pripomince k malo sviticim svetlometum - tzn. souhlasil jsem) a ten predni plast se behem nekolika mesicu spekl takovym zpusobem, ze temer cely zhnednul a skoro se s tim nedalo jezdit (r. v. 2003). Samotne stinitko bohuzel vymenit nelze a puvodni svetlomety uz se mi nechtelo kupovat, tak to nakonec vyresily xenony - muzu jen doporucit (xenony, nikoliv ty silnejsi zarovky ) No xenony jsou supr, ale né každý má 15 litrů na přestavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 No xenony jsou supr, ale né každý má 15 litrů na přestavbu Chapu, zejmena pokud zivite dvoulitr v benzinu (ve Vasem pripade jeste 4x4 - soude podle podpisu), to by me znicilo drive nez za dva mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Takhle popraskaný světlomety se řešily na záruku, stávalo se to jak u o1 tak i u o2. Ještě teď to uznává škodovka na 50ti% kulanci... je to výrobní vada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tak jsem ted koukal pred firmou na OII a ma to taky a podle me mela normal zarovky to fakt nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) No tak sem se nasral, doteď sem se na to nedíval a kua mám to tam taky. Levý jen trochu a pravý docela dost. SERZi fakt dík. A žárovky normální. Editováno: 11. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 no tak ja fakt netusim ze kdo tam ma zarovky jaky tam maji bejt tak to takhle praska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Jen pro ilustraci, takhle to dopadlo priblizne po cvrt roce pouzivani silnejsich zarovek. Foto bohuzel neni nic moc, ale momentalze nejsem schopen fotit pres den na poradnem svetle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no tak to je docela sila jaky jsi tam mel zarovky... nedaji se tyhle vady odvodit treba od roku vyroby nebo tak neco...ze by to byla treba jen nejaka serie svetel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Jen pro ilustraci, takhle to dopadlo priblizne po cvrt roce pouzivani silnejsich zarovek. Foto bohuzel neni nic moc, ale momentalze nejsem schopen fotit pres den na poradnem svetle. Já už léta používám žárovky 80/100W a naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Baurak: Na ty zarovky se musim podivat... LudvaM: Jo, jo, chce to jezdit pekelne rychle, pak se to stiha chladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Baurak: Na ty zarovky se musim podivat...LudvaM: Jo, jo, chce to jezdit pekelne rychle, pak se to stiha chladit Ja spise bohuzel pocukavam po Praze... . Ty 80/100W jsem pouzival uz na Felde. Znam jednoho, co ma v Passatu '92 1 uz 4 roky 100/140W a taky v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Ja spise bohuzel pocukavam po Praze... . Ty 80/100W jsem pouzival uz na Felde. Znam jednoho, co ma v Passatu '92 1 uz 4 roky 100/140W a taky v poho. V tomto pripade bych se nebal o svetlomety ale spise o protijedouci ridice. Vcelku se divim, ze za ta ctyri leta jeste nekde nedostal na budku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Baurak: Na ty zarovky se musim podivat...LudvaM: Jo, jo, chce to jezdit pekelne rychle, pak se to stiha chladit Ja spise bohuzel pocukavam po Praze... . Ty 80/100W jsem pouzival uz na Felde. Znam jednoho, co ma v Passatu '92 1 uz 4 roky 100/140W a taky v poho. Tak to doufam, ze mu jednou pekne zahori instalace a vymsti se mu to, takovy prasarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 a ja vul ziju v tom, ze je tam sklo a ono je to obcas plastovy jo? Jo, jo, tuším, že je to polycarbonat (makrolon). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Mám naprosto stejnej problém. Octa TDI 2003 a mam to uprostřed naproti žárovce stejně popraskany. Žárovky tam byly OEM a já tam dal osramy. Nejdřív sem si řikal, že bych je trochu zbrousil, jak už tu někdo v předchozích tématech radil, ale když je to takhle popraskaný, tak si tim asi nijak nepomůžu :-( S tou reklamací nevim no...myslim, že by se mi v servisu vysmáli. Přemýšlím o koupi nových světel, ale je to darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.