David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Ve čtvrtek 27.3. jsem otevřel kapotu Octavie a nevěřil jsem co tam je. Je známé, že kočky a kuny a ostatní zvířectvo si lozí do motorového prostoru a koušou tam odhlučnění kapoty a motorové stěny, ale kdo z vás se setkal s tímto? Nějaká drůbeží flákota masa mezi světlem a akumulátorem. Editováno: 30. Březen 2008, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Časy jsou zlé ... Jenom jestli si neděláš zásoby na horší časy ??? (Ale pro lepší vysušení bych to dal za chladič !!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Časy jsou zlé ...Jenom jestli si neděláš zásoby na horší časy ??? (Ale pro lepší vysušení bych to dal za chladič !!!) no moje zásoby to nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Hele to maso docela ujde.......já měl vejce :smich: Mrcha kuna to tam natáhne....protože motor je teplý, nic a nikdo ji tam neruší......a je to pro ni skvělý dům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 pokud parkujete pod soppu,tak je nejlepsi nechat otevrenou kapotu,bohuzel pokud je to na volnem prostranctvi,tak to je naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Hele to maso docela ujde.......já měl vejce :smich: Mrcha kuna to tam natáhne....protože motor je teplý, nic a nikdo ji tam neruší......a je to pro ni skvělý dům Jo, člověče, to máš taky hezkýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 By to někde v Tescu v Pandě k nudlím ještě určitě zužitkovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jo, na sídlištích je to normální mě do felicie taky neco vlezlo bylo tam maso a chleba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 někomu chybí doma řízek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 někomu chybí doma řízek tak tak, na 2 naklepané řízečky by to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nebyla to příprava na " Grilování " na horkém motoru ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 no moje zásoby to nejsou Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Tak tohle byla určo kuna nebo lasička, já měl na převodovce vloni kus ptačí hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em. o tom jsem také slyšel. Někde jsem četl, že jsou i nějaké spreje aby tam havěť nelezla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Tak tohle byla určo kuna nebo lasička, já měl na převodovce vloni kus ptačí hlavy Tomu bych se možná divil méně, ale kus masa někde z kuchyně co měl někdo ve dřezu na rozmražení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Já měl různý pečivo(chleba housky) tak se mužu stavit a dáme večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 teeda takova pekna flakota jen polozit na turbo a trosku ji protahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 dat to do turba tak to je z toho pak mlety ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já tam párkrát našel nějakého ptáka. Ale stáhnutej teda nebyl. Tady na fotce ho loví kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Pěknej kombajn a ta hlídací kočka - lovec, nemá chybu ! Ještě k těm kunám, kolegyni na Oplu Astra - starý model s rozdělovačem - kuny sežraly kabely tak, že po nich zbyly jen drobky jak když rozdrtíš gumu ! M. Editováno: 5. Duben 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky jsem už vyndaval od motoru vrabce, ale ten tam prolít nádechem v nárazníku a obtisknul se mi na chladič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já tam párkrát našel nějakého ptáka. Ale stáhnutej teda nebyl. Tady na fotce ho loví kočka Ale ty si ho tam měl jen že si ho sejmul za letu to se nepočítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krejčíř Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No ale co z toho chlapi plyne????? Že i mezi zvířaty se značka ŠKODA těší velké oblibě Jo,prostě zvířátka maj na škodovky čuch Zachvilku si lidi budou povidat.....Čus,tak co???Kolik máš kun pod kapotou??? Já to mám taky obdobný...někdy tam nacházím chleba,jindy zase ohlodané kosti od čehosi...... Jdu si takhle večer na Kalbu a sem těsně před autem a najednou se na mě vyřítí z poza motoru ta kuna tunerka(Teda bylo to chlupatý)...No to si nedovedete představit co sem měl za šok... Ale zatím má k motoru respekt a nic tam nebaští,to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zavčas se těch kun zbav!Dvoum známém ty mrchy přehryzali kabely ke rozdělovaču a od baterky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 já nedávno opravoval přehryzaný drát nejspíše od myší k P směrovce v blatníku, ta mrcha si vlezla do meziprostoru a tam papala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.