Publikováno Červen 9, 200817 r Zdravím, mám takový malý problém, i když s rostoucí teplotou venku a plánovanou cestou do Chorvatska se stává větším. . Takže symptomy: Když zapnu klimu, tak jede pouze v pozici ventilátoru 1, ovšem ventilátor se netočí. Při přepnutí do polohy 2 a výš se roztočí ventilátor, ale vypne se klima :-(. Aby toho nebylo málo, tak občas (ovšem méně a méně často) vše funguje jak má. Nevím, zda je to čistě v tom přepínači? Nemáte někdo nafocené nebo návod jak se k němu dostat? Já se dostal, řekl bych tak na půl cesty a dál jsem si netroufl. Kdybych ho měl v ruce, tak bych si ho proměřil. Možná by to mohl být jen špatně nasazený nějaký konektor či uvolněný drátek. No nevím, co vy? Dík za rady.
Červen 9, 200817 r Autor JAKÝ ventilátor se netoci? jako uvnitř auta, nebo ten venku na klima chladič? TEN vnitřní. Tj. Po zapnutí do polohy 1 se spustí klimatizace a venkovní ventilátor, ovšem vnitřní ofukový ne. Po přepnutí do polohy 2 a výše se vypne klima i venkovní ventilátor a spustí se ventilátor vnitřní. Upraveno Červen 9, 200817 r od MikiKo
Červen 9, 200817 r Jen tipuju, vypada to na vadný spínač to kolečko. je to bez záruky, zkus si nejdriv Dyztak od někoho půjčit. já bych to hledal tam. melo by to jít i promerit
Červen 10, 200817 r Máš pravdepodobne vadný kontakt alebo vadný odpor medzi pinom 2 a 3 na predradnom odpore ventilátoru. Z pozície 1 ventilátoru sa napája aj ovládanie klímy a keď prepneš na pozíciu dva tak ventilátor sa točí ale práve cez ten odpor alebo pin prerušený sa nenapája ovládanie klímy
Červen 10, 200817 r Autor Máš pravdepodobne vadný kontakt alebo vadný odpor medzi pinom 2 a 3 na predradnom odpore ventilátoru. Z pozície 1 ventilátoru sa napája aj ovládanie klímy a keď prepneš na pozíciu dva tak ventilátor sa točí ale práve cez ten odpor alebo pin prerušený sa nenapája ovládanie klímy Super už jsem tu o tom našel diskuzi ve které měl borec (v roce 2006) podobný příznaky jako já a výměna toho odporu mu pomohla. Zítra prohmatám kontakty a když to nepomůže, tak kde se dá koupit a kolik za něj? Nevíš?
Červen 11, 200817 r Nemusel si kôli cene zakladať nové téma btw.... najlepšie v bazári a alebo na vrakáči, predpokladám že to neni taký úzkoprofilový tovar...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.