Přejít na obsah

alarm

burek

Doporučené příspěvky

zdravim,chci se zeptat jestli nevite cim to: mam dalku z passata 5B kvuli tomu aby mi sli vystrelovaky bez montaze komfortky 3g...jedou...take se zapojil alarm - cidla 2x , naklon, a vsechny dvere vcetne kapot.... ale proste auto zamcu a 2x za noc mi zacne houkat ... jeden den to udela druhy ne a porad tak nepravidelne dokola...nekdy to zahouka po 20min co to zamcu jindy za 10hodin atd....porad pozoruju jestli mi tam nelita mucha ale nikdy nic...nevite nekdo v cem by mohla byt pricina??dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problem je v tom ze ve vagu to nic neukazuje a myslim ze by ani neukazovalo .. je to 3g alarm tusim no novejsi a ja mam 2.5g je tam kvuli tomu aby me sly klicky origo dalkovy na odemikani...dioda stale blika i potom co alarm dohouka,ale jednou jsem dosel k autu bylo zamcene alarm nehoukal do te doby a dioda nesvitila ani neblikala tak...auto jsem na dalku odemcel a zamcel a pote blikala..nekomunikuje to s vagem vubec tudiz se to neda nakodovat....klicky se kodovali pres jine auto ktere melo 3g komfortku a pote se to daLO KE ME....

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři

mozna jsem to blbe vysvetlil...auto ma 2.5gen komfortku ale mam maxidot ktery mi nezobrazi jen otevrene dvere a nepipaji me svetla pro otevreni dveri.zarizeni na dalku je z passata 5b tudiz 3g komfortka...na to mam udelany a prizpusobeny vystrelovaky...no a v te dalce je i alarm a k tomu mam napichany cidla vnitrni atd....takze si myslim ze to nebude fungovat s vagem ze davam model octavie a ne passata ... nevim jak to je s komunikaci..ja vag navic ani nemam ma ho kamarad a k tomu se dostanu nevim kdy

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...