burek Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 zdravim,chci se zeptat jestli nevite cim to: mam dalku z passata 5B kvuli tomu aby mi sli vystrelovaky bez montaze komfortky 3g...jedou...take se zapojil alarm - cidla 2x , naklon, a vsechny dvere vcetne kapot.... ale proste auto zamcu a 2x za noc mi zacne houkat ... jeden den to udela druhy ne a porad tak nepravidelne dokola...nekdy to zahouka po 20min co to zamcu jindy za 10hodin atd....porad pozoruju jestli mi tam nelita mucha ale nikdy nic...nevite nekdo v cem by mohla byt pricina??dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 když přijdeš poté k autu tak bud počet bliknutí blinkrů a nebo blikání diody v aute ti řekne příčinu alarmu pokud je to origo tak ve vagu to jde zjistit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 (editace) problem je v tom ze ve vagu to nic neukazuje a myslim ze by ani neukazovalo .. je to 3g alarm tusim no novejsi a ja mam 2.5g je tam kvuli tomu aby me sly klicky origo dalkovy na odemikani...dioda stale blika i potom co alarm dohouka,ale jednou jsem dosel k autu bylo zamcene alarm nehoukal do te doby a dioda nesvitila ani neblikala tak...auto jsem na dalku odemcel a zamcel a pote blikala..nekomunikuje to s vagem vubec tudiz se to neda nakodovat....klicky se kodovali pres jine auto ktere melo 3g komfortku a pote se to daLO KE ME.... Editováno: 6. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 a máš tam maxidot ? že tam mš komfortku 3.g ? dopoj K-vedení a půjde diagnostikovat po odpojení komfortky 2,5g každá komfortka s alarmem má zaznamenany poslední příčiny alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) komfortku 3g nemam ale dot ano....akorat mi to neukazuje otevrene dvere Editováno: 7. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 takže máš komfortku s alarmem 2,5 generace ? načti VAGem zjisti příčinu poplachu a podle toho postupuj dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) mozna jsem to blbe vysvetlil...auto ma 2.5gen komfortku ale mam maxidot ktery mi nezobrazi jen otevrene dvere a nepipaji me svetla pro otevreni dveri.zarizeni na dalku je z passata 5b tudiz 3g komfortka...na to mam udelany a prizpusobeny vystrelovaky...no a v te dalce je i alarm a k tomu mam napichany cidla vnitrni atd....takze si myslim ze to nebude fungovat s vagem ze davam model octavie a ne passata ... nevim jak to je s komunikaci..ja vag navic ani nemam ma ho kamarad a k tomu se dostanu nevim kdy Editováno: 7. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 DO nemá s alarmem nic společnýho nechceš spíš říct že tam máš ještě jednu komfortku ? z passata jak o tom píše Vladan v instalačních manuálech ? ppokud dopojíš K vedení a odpojíš druhou komfortku tak bys to měl bez problémů načíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) ano,je to tak jak pise vladan akorat jsem laik umim vymenit akorat koberce v aute a vysat takze pro me to je jako spanelska vesnice....nemas nejaky podrobnejsi postup?::diky Editováno: 7. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) pokud tomu nerozumíš nemá cenu vysvětlovat zajet za někým kdo tomu trošku rozumí a natáhne ti z pinu 11 z komfortky drát na K-vedení stejně je to jen bastl na problémy kterej šel udělat jednodušeji Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.