cosby Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6616413 (http://bp-bike.cz/) Ceny neuvěřitelné.nabízejí mi new superb 2,0 TDi-CR DSG eleganc za 710.000 s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Už po nich pídil Nexus - tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 jo,díky,přečetl jsem si to.Napsal jsem jim a říkali,že není problém dovézt.Záloha 20% a je to.Ale já nejsem z těch,co dávají zálohu a nevím vlastně komu.to jsem napsal prý tedy bude skladem Sup 2,0 CR s DSG za 750 vč.metalízy.Což si myslím je super.U škodovky nemýlím li se je to okolo 980.000.Zase si říkám,že taková sleva snad ani není možná.jinak skladem prý budou i nějaké OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Jojo presne jak rikas .. zalohu nedavat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 jj,pokud to není offic dealer tak ani ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6616413 (http://bp-bike.cz/) Ceny neuvěřitelné.nabízejí mi new superb 2,0 TDi-CR DSG eleganc za 710.000 s DPH COSBY nějk mi to tam neštymuje: Najeto: 1 km Vyrobeno: 2008 V provozu od: 2008 STK: Neuvedeno Servisní knížka: Ano První majitel: Ne První majitel ne, najeto 1 km a prodáváno jako ojeté???????????????????,, Šel bych od toho (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 nejsou to auta z nemecka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 něco D něco IT.každopádně ty ceny jsou super.Teď jsem našel na TipCarsu jednoho nádherného Supa s DSG za 799.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak proto na tom jsou takove ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 myslím,že je úplně jedno,kde je to koupené.Záruka dnes platí bez omezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ja to myslel tak, ze jestli je to koupeny jako novy v nemecku tak je to levnejsi .-) jinak nevim jak u ceho to plati ale nektery auta musis nechat treba na znackach toho statu kde jsi to koupil, jinak na to ztracis zaruku a jine vyhody napr. pojisteni, povinny ruceni atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ztracis zaruku a jine vyhody napr. pojisteni, povinny ruceni atd. Cože? Tohle mi prosím vysvětli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 je to blbost.U dovozu z EU platí veškěré záruky-na 100%,pouze můžou být vyjímky a sice-jen malý příklad.Auto,co jde to "teplých krajin" nemusí mít předehřev vody-3žhaviče u hlavy motoru.Nemůžeš si potom třebas stěžovat,že se ti auto pomalu zahřívá a kamarádovi,co ho koupil tady rychleji a tak podobně,ale to jsou malé detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 znamej kupoval novy auto v DE a aby mel vsechny vyhody co mu nabidli tak musel nechat auto na de papirech bylo to hlavne kvuli pojisteni a povinnemu ruceni. ta zaruka kdyz koupis auto v evrope by mela platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 bau: Tak to jsou dobrý nesmysly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 superbák Doctor, nebo tak nějak si taky v reichu kupuje SII 3,6 a sleva pěkná a nic o D papírech k autu a podobnejch chujovinách nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 bau: Tak to jsou dobrý nesmysly... vim jen co rikal, to co je skutecnost nebo jestli keca nevim, ja tam auto nikdy nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tě vodí silně za nos teda, já a spousta kamarádů a lidí okolo mě si tam auto kupovalo a žádný omezení k tomu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak nevim jak presne to je kdyby ty treba nemeckej prodejce nabidl nejaky zajimavy pojiste a povinny ruceni a ty by sis to u nas chtel dat na cesky papiry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 A můžeš mi osvětlit, jak by jsi provozoval v CZ auto přihlášený na cizích značkách, tedy v cizí zemi, jestliže tam nemáš ani sídlo firmy, ani bydliště, neplatíš siln. daň apod.???? Nepředpokládám, že kámoš tam firmu má, příp. je občanem . Má v tom asi dobrej zmatek, nebo pořádně nerozumí německy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.