kristian Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Zdravym mam taky problem zamrzol mi motorcek ostrekovacou a cchel by som ho rozmrazit teplovzdusnou pistolou ale neviem kde ten motorcek je. Neviete mi poradit ? dakujem je to Fabia 1.4mpi rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 (editace) ve víku kufru..pod plastem Editováno: 15. Prosinec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak nevím, já si vždycky myslel že motorek se nachází u nádržky a je přístupný po oddělání plastového podběhu levého kola ... nebo ne Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak nevím, já si vždycky myslel že motorek se nachází u nádržky a je přístupný po oddělání plastového podběhu levého kola ... nebo ne Marku? A nejaka fotka by sa nedala? aby som presne videl.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Co řešíte kde je motorek.Když ho najde tak stejně rozmrazí jen nádržku a zbytek vedení bude zamrzlej. Dej to do nějakých garáží jinak počkej do jara. Jinak to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 A nejaka fotka by sa nedala? aby som presne videl.dakujem tady máš obrazovou fotodokumentaci Jinak souhlas s Michalem, pokud nemáš garáž, tak venku to nerozchodíš. Mě když se to stalo před roky a spálila se mi i pojistka, musel jsem nechat auto nějakou dobu v garáži po příjezdu z práce a stejně jsem ještě foukal fénem na ostřikovače a pak do míst kde vedou hadičky k nim. Na nádržku jsem naštěstí už foukat nemusel, tak povolila tím stáním v garáži. Pak jsem jen vyjel ven z garáže a usilovným ostřikem na předek i zadek vyprázdnil nádobku a nalil čistě nemrznoucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.