Bricktop Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Zdravím všechny, mám jeden možná trochu hloupý dotaz - je u Fabie 1.4 16V 74 kW (r.v.2006) ostřikovač zadního skla? Auto mám cca půl roku a zdálo se mi, že mi ze začátku ostřikování zadního skla fungovalo, teď nejde. Díval jsem se, jestli něco není s tryskou, a žádnou jsem nenašel. Buď jsem měl předtím vlčí mlhu a ostřikování nikdy nešlo, nebo jsem pro změnu slepý teď a trysku nemůžu najít... :-) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Tryska je přímo na stěrači a pokud ti nejde ostřikovač, tak možná bude rozpojená hadička někde ve spoji, koukni do motorovýho prostoru kudy vede, kdysi jsem to taky musel nově napojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 (editace) Combi ma v hornom rohu hatch ma v klbe stieraca. Spustis ho posunutim lavej packy o dve polohy od seba. Editováno: 26. Prosinec 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 26. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Aha, takže tryska tam je :-) Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být pojistkou, ale je tam asi jenom jedna společná pro přední i zadní ostřikovače, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Casto vypadava hadicka v motorovom priestore pod riadiacou jednotkou pri prechode do interieru. Pozri tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Tak úplně přesně ta tryska je na levé straně třetího brzdového světla. A nemáš to zamrzlé? Vrčí ti motorek ostřikovače když ho zapneš? Cartmanko,ostřikovač se souští pravou páčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.e.n.t.i.m Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Zdravím, Já jsem jezdil rok bez ostřikovače, chlapi v servisu mě řekli, že by museli rozdělat pulku auta a zjisti kde to nejde. Když jsem zkoušel stříkat, tak bylo slyšet že motorek valí ale na sklo se nic nedostalo a po chvili mě z podběhu vytekla kapalina. Tak jsem to nechal byt a zatím jsem to nějak neřešil, před tydnem jsem se naštval, sundal jsem podběh a hadičku z motorku,tím jsem zjistil že motorek funguje, u stěraču jsem vytahl trysku a foukl jsem do hadičky a kapalina mě vylítla u motorku,tak tím jsem zjistil že motorek,hadička je ok,takže zbyvala jen tryska, takže jsem ji pričistil a pořad nic,tak jsem vzal pidi vrtaček,provrtal jsem to(bylo to ucpany) a složil jsem to,a stříkám vesele dál. V servisu bych za to dal prachy a takhle jsem si to udělal doma, a sam, a zadarmo. Mějte se a at se kola pořad otáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.