Publikováno Prosinec 29, 201014 r Může mi někdo s určitostí říci zda k vyhřívání zrcátek stačí zapnout pouze ovladač ve dveřích u řidiče nebo je také nutno zapnout vyhřívání zadního skla z ovládacího panelu vpravo? U minulého auta jsem to takto měl a zde to na mne dělá také dojem, že samotné zapnutí ve dveřích neuvede vyhřívání do funkce. Díky Upraveno Prosinec 29, 201014 r od Luďa Stačí jedno téma. Druhý duplicitní sem zamčel.
Prosinec 29, 201014 r Pokud máš samostatnej knoflík na zrcátka L-0-R a symbol s výhřevem tak musí fungovat bez zadního okna. Pokud ne tak je to L-0-R + výhřev zadního okna.A v případě že ti to nejde zkontroluj sklíčka jestli jsou funkční+ kontrola el.vedení.
Prosinec 29, 201014 r Pro vyhrev zrcatek neni treba poustet vyhrivani zadniho okna. Kontrola je jednoducha - hod na sklo zrcatka trosku snehu a zapni vyhrivani na ovladaci zrcatek. Behem par desitek vterin uvidis, ze snih pomalu taje.
Prosinec 29, 201014 r Autor Pánové, moc díky za rady, vše vyzkouším v nejbližší době. Přeji všem "Ye´tákům" hezké sklouznutí do nového roku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.