Frosty3 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zdravím. Koupil jsem si fabii combi 1.9 TDI(r.v. 2002), jde o dovoz z Německa(vyrobeno ve VW Wolfsburg). Auto má bílé budíky, chtěl jsem se zeptat, jestli to upravil předchozí majitel, nebo jestli se to tak vyrábělo sériově?(já to zatím nikde neviděl). Budíky jsou navíc dost mizerně podsvícené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zavod Skoda urcite nie je vo VW Wolfsburg takze ani tvoja Fabia sa tam nemohla vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Budíky si upravil předchozí majitel, origo žádný bílý nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty3 Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Jo to jsem si taky myslel, ale mám to napsané v něměckym techničáku. Navíc jsem v automobilce ve Wolfsburgu byl a vyráběj tam všechno možné z koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zavod Skoda urcite nie je vo VW Wolfsburg takze ani tvoja Fabia sa tam nemohla vyrobit. Seriove budiky maju farbu podsvietenia ZELENU. Napis vin kod auta a hned ti povieme kde bolo vyrobene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Jo to jsem si taky myslel, ale mám to napsané v něměckym techničáku. Navíc jsem v automobilce ve Wolfsburgu byl a vyráběj tam všechno možné z koncernu. Skodovky sa URCITE VO VOLFSBURGU NEVYRABAJU. A v technicaku mas ako vyrobcu MOTORU UVEDENE VW AG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty3 Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 S tím VIN kodem je to nějaký divoký. Když jsme to kontrolovali před koupí(jestli není kradený) vylezlo nám tam víc aut. TMBHS26Y523480060 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty3 Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Ok, tak je to myšleno jako výrobce motoru. Je těžký ty budíky nějak přestavět nazpátek?(vim že tu jsou návody, ale musím hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Tvoja FABIA bola vyrobena v CECHACH-CZ. Škoda Fabia Combi Comfort 1.9 TDI 74kw modelový rok 2002, výrobné číslo 480060 4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav (CZ) Zadaný VIN kód je platný! Tak uz nikomu netvrd a nehovor ze tvoja fabia je vyrobena v NEMECKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty3 Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Takže motory dělali ve Wolfsburgu? Všechny motorizace? Podobné je to i teď že? Počítám že podobné motory se dávají do všech koncernových vozů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Problém to není předělat. Pokud si troufneš sám nebo tu je kupa kluků co to dělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.