Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Máte někdo zkušenost s STK Praha Prosek Dekra ( u prodejny škoda auto)? Mám pomačkanou kapotu a trochu vyklepaný zadní nárazník a bojím se že neprojdu... Nebo máte tip na nějaké stk kde projdu, třeba i za uplatek?

Vloženo

Pokud myslíš tu autobranku tak tam vůbec nejezdi, akorát tam vymejšlej hlouposti abys neprošel. Pokud chceš mít klid tak zajed do Mynosu u Renaultu na Střížkově. Tam je to v klidu.

Vloženo (editace)

Dekru nebrat, me napsali do technicaku, ze jsem to nedal, protoze jsem mel sjetou jednu pneu na vnitrni strane, kdyz jsem si to u nich nechal prezout za nekrestansky prachy tak jsem to udelal vpoho i se spatnyma brzdama (o kterych sem vedel)

ja vozil auta na plzenskou, nebo do kladna a nikdy tam nebyl problem... ;)

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

A co se stane když udělám emise ale technickou prohlídku ne. Můžu jít dělat stk jinam, třeba na Moravu . Emise už budu mít na 2roky?

ne, pokd neprojdeš STK, máš 30 dní na odstarnění závad a musíš se tam dostavit zpátky na opakovanou STK

já byl se služebákem na Černým mostě, vedle AUTO ESA a v pohodě

Vloženo

Tak dneska jsem byl na STK ROZTOKY 1400kč jen jsem sednul do čekárny a po 30 min mě zavolali k okýnku kde jsem zaplatil hotovou STK. lehká závada osvetlení spz ... K nějakému uplatku sem se ani nedostal. Příště budu nechávat nějaký peníz v kufru.

Vloženo

Neviděl jsem jak vypadají ty tvoje šrámy na autě, ale když to není ostrá hrana tak musíš projít v pohodě. Ale když je technik blbec tak je holt blbec!

Já jsem vždycky byl u auta když jsem byl na STK. Ani by mě nenapadlo abych jim tam nechal auto a čekal v čekárně. Kolikrát jsou to blbci a jsou schopný ti na autě ještě něco potento.

Vloženo

Co se týká emisí a stk musí být oboje současně už neexistuje mít jen emise a za rok třeba stk ale pokud projdeš emisema můžeš si stk udělat kde chceš ale asi do 10 dnů od emisí pak to propadá a musíš si stk i s emisema udělat znovu bohužel ale jinak to nejde.Něco jinýho je pokud emise máš a jdeš hned na stk a neprojdeš tak záleží natom jak závažný to je ale většinou máš 30 dní na odstranění závady.Po odstranění ti to napíšou na dva roky.

Vloženo

To acek: Na technickou můžeš třeba i rok po emisích, ale její platnost je pouze do konce platnosti emisí. Chodím každý rok na STK na emise 1x za dva roky tak vím o čem mluvím.

• o 2 týdny později...
Vloženo

byl jsem na STK černý most, docela pohoda. sice mě na poprvý vyhodili protože ručka neměla správnou sílu a byl odpálenej motůrek nastavení světlometu, ale za tejden jsem opravnou prošel bez problému. Technik byl v pohodě, nehledal vyloženě cokoliv a byl dost tolerantní. Povinnou výbavu zkouknul jen letmým pohledem. Ve výsledku tam mam jen lehkou závadu - netěsnost motoru....na to že chčije olej úplně všude, docela dobrý:)

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj chci jen říct, že většinou lidé publikují špatné zkušenosti atd a pochval je málo. Mě bylo doporučeno jet do Tuklat nebo na Prosek, naopak Černý Most mi nikdo nedoporučoval ale jelikož to tam mám nejblíže a byla jsem i minule tam, tak jsem to prostě riskla i když jsem o jistých závadách věděla. Jejich přístup byl naprosto skvělý a profesionální, byli strašně milí a prostě všechno ok. I světla byly seřízeny. Nechápu ty negativní recenze (i na jiných fórech), majitelé mají prostě vrak...ale chápu, že každý nemá na opravu peníze a tak pak už jen nadávají a nedoporučují různá STK. 

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...