Snowboarder Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Pěkný Nový rok všem. Měl bych dotaz ohledně držáku na pití, který je v některých 1 fabiích vzadu na středním tunelu. Dost by se mi hodil, protože mám loketní opěrku a nemám si kam dát termosku. Nemáte někdo zkušenost, jestli to jde koupit a jestli to tam půjde namontovat? Popř. jiný držáky na pití krom toho v palubce, ten mám. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 dle mě mohl být vzadu jen popelník a nebo jen otevřený kastíček a tyto věco lze koupit jako samostatný díl, jestli máš etku, tak koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) pokud myslíš ten držák nápojů integrovaný v pouzdru popelníku, tak by to měl být tento: http://www.cc-autodily.cz/popelnik-s-pouzdrem?kod=6Y0857962 ale dle mne to moc nevyužiješ, protože větší termoskado toho nevejde a je tam přes loketku i horší přístup...každopádně je to výměná vložka = pokud tam máš pouze popelník, tak ten vyjmeš a jednoduše zaměníš za tento s integrovaným držákem nápojů edit: zítra ti radši omrknu zda je to tak jak píšu, zda číslo souhlasí Editováno: 4. leden 2011, autor: kibi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 dle mě mohl být vzadu jen popelník a nebo jen otevřený kastíček a tyto věco lze koupit jako samostatný díl, jestli máš etku, tak koukni Stando ten kaslíček má na dně integrovanej držák nápojů, pokud se nemýlím ale radši se zítra mrknu....já ho mám,ale za celou dobu co auto mám, jsem ho nevyužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 jj, mám ho taky, je dobrej akorát tak na kelímek na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 asi tak, na termosku vážně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 potvrzuji, není moc stabilní a já ho za loketkou vůbec nevyužiju... co se týká Fabie, tak je s odkládacím místem na pití, ať už termoska, či PETka dost naštíru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Já mám takovou docela malou termosku asi 0.5 litru a ta se tam krásně vejde-odzkoušeno v jiné fabii. Teď ji vozím opřenou o táhlo na posun sedačky spolujezdce tak bych to chtěl využít trochu se štábní kulturou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 v tom případě bych mrkl na inzeráty dílů z bouraček a myslím že za 2-3 stovky by se dala...tuším že každá elegancka tenhle rozkládací popelník měla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 ok, díky za rady...zajedu se poptat do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 :D koukám že alternativní skrytej držák PET lahve (nebo termosky) na táhlu spolujezdce našlo víc lidí. :D krásně tam drží PETka.. tam ji taky dávám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Jj na PETKU je to táhlo jak dělaný ale na tu termosku moc ne:) přece jen kov... Pak to hrozně rezonuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) vyprdni se na držák ... pokud máš termosku pogumovanou,problém bych nehledal Editováno: 6. leden 2011, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Tak jsem tam dal ten popelník s držákem nápojů. Cena ve škodovce 594kč. Výměna trvá méně než 5vteřin. Takže kdo postrádá místa na nápoje, doporučuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 fuj ta cena za ten kousek plastu je ohavná jinak já ho tam mám od výroby a jestli jsem ho použil 1 max 2x, tak je to moc, protože do tý mrchy vejde jen úzká plechovka, nebo láhev tuším 0.5L,navíc se pak hodně špatně za jízdy vyndavá, protože je to schované za loketkou = řeším to klasicky hozením 1.5 L na zadní sedačku, na tohle je FI vážně bídná a není v celém autě jedinný pořádný držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Pravda tak cena je na prd, ale zas než bych to našel někde na vrakovišti kde by si za to určitě 3 stovky řekli sem to koupil v servisu..takže mám teď docela vystaráno s místem na pití-kafe v kelímku do toho vyjížděcího držáku v palubce, 1litr petky na táhlo sedačky, termoska s čajem dozadu:). Mimochodem ta termoska se tam vejde naprosto perfektně, ale nic většího se tam nedá dát jako třeba litrovka coly apod. Jo a pro fajnšmekry se dají položit 2 kelímky do dvířek od přední přihrádky:-) ale za jízdy bych to neriskoval. Ve F2 je to s tím místem na pití lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 já kelímky a plechovky řeším tak, že héérečka před sebou sklopí kaslík, tam jsou dvě místa na kelímek nebo plechovku a je vyřešeno..navíc jako správnej kopilot mi to hezky servíruje až pod hubu PS: ten uzavřenej popelník jsem využíval jako držák na vúni do auta...nevypadne a je to prakticky ve středu vozdila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 (editace) Vím že je to staré téma, ale pokud to někdo bude shánět na vrakáčí, tak já ten držák mám i ve výbavě classic ale opravdu jsem nenašel využití tohoto držáku, možná tak na krabičku se žvýkačkami, jinak cokoliv jsem do toho dal, tak to v zatáčce vypadlo, páč to nemá téměř žádné boční vedení btw. to mi chcete říct, že ten držák nápojů do palubky stojí 1200 kč? ti už fakt nevědí, co si za to říct :X Editováno: 20. Červen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) Kdyby někdo chtěl mám držák z mé fabie. Za draho jsem ho koupil a když jsem prodaval fabii tak jsem ho vytáhl. Cena 800kč http://www.skoda-dily.cz/eshop/6y086253247h-drzak-na-napoje.html prodáno Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Jak psal kibi vozim v tom vonavku pasuje tam presne ale jeste nez sem dal drzaky napoju dopredu tak sem tam vozil plechovky a i pulitrovou to udrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ten úplně vzadu ti udržel plechovku a 0,5 PET flašku? Mě se tam neudží ani ta voňavka myslíš ten výklopný vzadu mezi nohama zadních cestujících? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 ten co je na tunelu v popelniku za loketkounormalne sem v nem vozim velkou plechovku a nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 To musím někdy vyzkoušet znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.