Jakub Pícha Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Zdravím, dělal jsem si diagnostiku a našlo mi to tuto závadu: 01038 - Centralni zamykani: tepelna ochrana 35-00 - - Našlo mi to ještě tyto, ale ty patří spíš do audio, dám to ale i sem, snad to nebude vadit. 01304 - Autoradio 49-00 - bez komunikace 00856 - Antena: na autoradiu 36-00 - preruseni Závady s autorádiem nijak neřeším, spíše tu první ohledně zamykání. Změny žádné nepociťuji. Jedná se o vůz škoda octavia tour r.v.2005, 1.9tdi, asv. Chybu ohledně centrálu jsem na fóru hledal a nic to nenašlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Zkus závady smazat pokud se budou objevovat stále pak je třeba je řešit. doc1.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Tepelná ochrana je tam kvůli tomu, když si někdo neustále hraje s centrálem, tak aby se něco nepoškodilo, tak se to na chvíli jakoby znefunkční a zaznamená se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Díky za informace. Chybu zítra smažu a uvidíme. Je možné, že jsem teď častěji cvakal, když jsem dělal na autě, protože jsem odbíhal pro šroubovák a tak, tak sem cvakal občas:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.