Publikováno Leden 5, 201114 r Zdravím, dělal jsem si diagnostiku a našlo mi to tuto závadu: 01038 - Centralni zamykani: tepelna ochrana 35-00 - - Našlo mi to ještě tyto, ale ty patří spíš do audio, dám to ale i sem, snad to nebude vadit. 01304 - Autoradio 49-00 - bez komunikace 00856 - Antena: na autoradiu 36-00 - preruseni Závady s autorádiem nijak neřeším, spíše tu první ohledně zamykání. Změny žádné nepociťuji. Jedná se o vůz škoda octavia tour r.v.2005, 1.9tdi, asv. Chybu ohledně centrálu jsem na fóru hledal a nic to nenašlo.
Leden 5, 201114 r Tepelná ochrana je tam kvůli tomu, když si někdo neustále hraje s centrálem, tak aby se něco nepoškodilo, tak se to na chvíli jakoby znefunkční a zaznamená se to
Leden 5, 201114 r Autor Díky za informace. Chybu zítra smažu a uvidíme. Je možné, že jsem teď častěji cvakal, když jsem dělal na autě, protože jsem odbíhal pro šroubovák a tak, tak sem cvakal občas:-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.