Přejít na obsah

Mracitka na svetla OII face


paldous

Doporučené příspěvky

jo jo,je to skoda ze to neni i na zadni svetla ty Ledky,jak jsem pak doplnil ta parkovacka tam je ale nesviti,a kdyz jsem psal do Milotecu na ty mracitka bylo mi zdeleno ze musim mit predni ledky s funkci parkovacek a to pokud nema ten dotycny tak na technicke nebo u policejni kontroly nemusi projit!Milotec ma sice nato atest alke s tim ze parkovacky budou i jako ledky nebo jinde :p

OK, tak potom jo no, až tak dalece sem to nezkoumal, protože mam před FL, možná proto mají i tu druhou variantu s tim vyříznutým proužkem pro tu parkovačku ve světlech, ale tu bych si na auto nedal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci za Vaše názory a podněty.

4 Gracho - říkáš předělat žárovku parkovacích světel na jiné místo ve světlech? To jako by jsi udělal jak? :)

Myslím, že chtěl říct, abys buď koupil RS nárazník s LED a nechal si to přenastavit v ŘJ, nebo aby sis koupil LED a dal je někam na auto a nechal si taky přenastavit v ŘJ... Jinak ve světlech jako takových to neuděláš... Ikdyž už sem viděl, jak na OII mají ve světlech nalepený (zevnitř optiky) LED pásek, vypadá to moc pěkně, akorát tedy nwm jak to udělali a jakou to má životnost, musí se to hrozně hřát, když svítí tolik a jsou uzavřený ve světle... na STK určitě mění lampy

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Z nudy jsem si jednoho dne objednal mračítka, nechal nastříkat do barvy a takhle to vypadá. Možná to někomu pomůže před koupí.

 

Jen upozorním, že mračítka jsem si tam zatím jenom přilepil pomocí slabé vrstvy oboustranné pásky tak, abych to mohl ještě sundat. V pátek jedu za Vašou nasadit nový nárazník a přišlo mi zbytečné to tam zatím mít nalepené, pro případ, že se bude muset něco dělat se světly.

 

A teď k samotným fotkám (ta poslední je ukázka toho, jak to vypadá bez, pro lepší porovnání).

 

 

 

m1.jpg

 

m2.jpg

 

m3.jpg

 

m5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče technické způsobilosti, jestli máš na mysli STK nebo policii, tak homologované to je, ale musíš mít ty obrysovky někde jinde. Za současného stavu to tam mít nemůžu, ale jak nasadím RS nárazník s LED denním svícením, které nahrazuje taky obrysovky, tak už to bude cajk. Aneb:

 

použití těchto mračítek na Octavii II Facelift je možné pouze při nahrazení originálních předních pozičních světel dodatečnou montáží denního svícení nebo pozičních světel.

 

Jinak to vypadá zajímavě :))  V pátek odpoledne nafotím včetně RS nárazníku a jak bude teplo, nasadím kola, tak snad to bude mít zase jiný vzhled :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc pěkný kousek!!

 

Mohu se zeptat na tu přední masku a tu bílou anténu na střeše? To je dělané nebo koupené?

 

A ještě dotaz k těm mračítkům, přilepeno pouze tom páskou na mračítku nebo ještě něčím? Nevím proč se mi nechce věřit, že to udrží.

 

Díky

Editováno: , autor: Pawlisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky:)

 

Přední maska je od Milotecu. Anténa je původně na Golfa (můžu ti najít i číslo dílu), hraje to o něco hůře, než s prutem, ale to já neřeším, rádio neposlouchám.

 

Mračítka nevím, už jsem to s nimi koupil, ale myslím, že to je jen na té oboustrance (ty pěnové drží fest).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Tohle je podle mě řešitelný jen koupí nějakého LED denního svíceni s funkcí pozičních světel (že při rozsvícených světlech pohasnou) nebo přímo předních pozičních světel (jestli se teda vyráběj) a za předpokladu, že budou homologovaná. Jinak to asi legálně nejde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...