Červenec 7, 201114 r kdyby se tam nedal ten krycí plech, tak by tam teoreticky 15ky mohli jít, RS má min 16ky hlavně kuli předku, na zadku to dělá ten plech
Červenec 12, 201114 r tiež som menil brzdy na 1.8T za RS a tu su moje poznatky: Predne brzdy: 1. vymenit drziak strmena za RS (vysuva brzdic viac od stredu a tak zvnika vecsia brzdna sila), logicky koli vecsiemu kotucu 2. vymenit kryci plech 3. vymenit brzdovy kotuc za 312mm (dosticky su zhodne) Zadné brzdy: vymenit komplet za RS (zhodnu su len brzdne dosticky) (kotuc je dvojity vetrany a oblozenie s kotucom nevojde na povodne strmene) - moja rada: zozente si komplet brzdy a len to prehadzte (vela stastia pri vymene zadneho plechu, ja ho tam nemam :-D)
Říjen 28, 201113 r Nepujdou tam 15" kvuli trmenum, uz na 288 mm brzdy je 15" tak akorat. ach jo lidi, to snad není ani možný, kolega se ptá výhradně na zadní brzdy z RS ktere maji průměr 256mm a vy mu píšete že tam nedá 15 kolo? proboha proč? když mám 280mm kotouč ve předu, tak mám úplně normálně 15 kolo, tak proč by se nevešlo i do zadu na kotouč o 2,4 cm menší? (256mm) pořád dám 15 kolo :-D jako ve předu :-D nebo mě opravte ale tady mluví jeden přes druhýho a každej něco jinýho a stejně skoro nic není pravda :-(
Říjen 28, 201113 r no a tak nemůžeš mi napsat z jakéjo důvodu nejdou když to nechápu?? samozřejmě bych to nerad zjistil potom kámo úplně v klidu si můžeš dozadu dát brzdy z RS a budeš tam mít místa habaděj, nedej na radu každého kdo ti tu co poví a ani neví důvod.
Listopad 6, 201113 r Já jsem tomu rozuměl tak, že má přední brzdy s 288 mm kotouči. Z těch jdou udělat brzdy s 312 mm kotouči snadno - stačí delší držák třmenu, větší kotouč. Jestli někdo chce i jiný plech, má ho mít. Pokud do třmenů dá RS-ové destičky - originál škoda, bude to i líp brzdit - nevadnou tolik. Mají stejný tvar jako původní, ale jsou z jiného materiálu a cenový rozdíl nestojí za řeč. To se už ale do 15" disků nevejde. Není třeba k tomu měnit nic na zadku, ale jestli to někdo chce také udělat, proč ne. Neumím si ale představit, proč by někdo chtěl vyměnit jen zadní brzdy za RS-ové a přední nechat původní. Pokud ovšem jde o auto s předními kotouči 280 mm a ne 288 mm, je to jiná povídka - tady nejde přestavba na 312 mm provést bez výměny těhlice.
Duben 5, 201312 r Má někdo osobní zkušenost,jaký je rozdíl brzdného účinku mezi 288 a 312 kotouči?Myslím tím,když jsou brzdy v perfektním stavu a opatřeny origo díly.
Srpen 10, 201411 r bude pasovat držák brzdiče i z jiných aut koncernu ? chci dát 312 kotouče, ale myslím, že samotný držák z RS mi asi nikdo neprodá
Srpen 10, 201411 r Já sháněl hodně dlouho díly samostatně a vůbec nic. Takže přední brzdy pouze komplet a zadek jen celá náprava.
Srpen 10, 201411 r tak RS je jasné, ale třeba jestli to pasuje ze superba ci nejakeho vw tam by se to dalo sehnat i zvlast
Listopad 12, 201410 r Chlapi,chtel bych se zeptat,mám kompletní brzdy RS předek - držák brdice,brzdic,kotouče a desky, zadek to samé, bude je dávat na 96kw tdi,moje otázka zni, budu potřebovat i ty plechy na predek i na zadek,jestli jo tak mi prosim napiste cislo dilu a cenu plus minus. Dekuji
Listopad 12, 201410 r Na zadek určitě a předek být nemusí. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0615311b-kryci-plech-kotoucove-brzdy-levy-oe-10279.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0615609-plech-kryci-zadni-levy-rs-oe-23101.html
Prosinec 2, 201410 r kámo úplně v klidu si můžeš dozadu dát brzdy z RS a budeš tam mít místa habaděj, nedej na radu každého kdo ti tu co poví a ani neví důvod. ..radsi si over realitu nez budes placat bludy, pokud das dozadu brzdy z RS (trmeny + kotouce 256x22) tak je min. 16" disk, beznych VW ET, trmen je to tiz o hodne vetsi + neco udela i vetsi kotouc, proto nemuzes dat 15"...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.