Přejít na obsah

Kroulu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kroulu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kroulu

    Lepší spojka na 1.8T

    Podle mě to v klidu vydrží. Já měl spojku tak v půlce života, když sem to nechal chipnout (cca 190ps a 280 nm) a spojka držela krásně dál, ani po tom roce a 40.000 kilometrech se nijak nezměnila.
  2. Tak co by se tam mohlo dát? Tohle je dobrý, že se tam nemusí nic měnit a sežene se do 5.000 kč. Kolik by se z toho dalo vytánout koní, kdybych tam dal tohle turbo + vstřiky sprint 764? A jakej je rozdíl v turbech ve FRS a třeba passatu 96kw, záleží na typu motoru nebo sou stejný?
  3. Ne nechci dávat IC z FRS, ale asi má jinej IC, protože má jinej průměr hadic ne? Když tam dám turbo z FRS, tak bude mít na výstupu jinej průměr než má moje 81kw, tudíž budu potřebovat nějakou redukci k mýmu IC... nebo se pletu?
  4. Zdar hoši, mám na vás pár dotazů. Mám rotačku 81kw a zajímá mě, jestli by stačily vstřiky sprint 764 a turbo z Fabky RS na nějakých 160 koní...? A jaký je průměr vstupu na mezichladiči na FRS? Budu potřebovat redukci? A ještě něco, jaký je rozdíl mezi turbem z passata 96kw a octavií 96kw? díky
  5. Zdárek chlapi...Mám oktu 1.8T čiplou na 140kw a tak sem musel pořídit i lepší brzdy z eresa. Jenže jí chci prodat a myslím si, že ty brzdy co tam sou nikdo neocení. Tak mě napadlo, jestli by nebylo lepší sehnat někoho s 288mm brzdama a za malej doplatek je vyměnit. Jak složitý by bylo ty brzdy prostě prohodit? Vzadu by se musela měnit celá nápravnice nebo by stačili jenom brzdiče? ... co si o tom myslíte?
  6. Kroulu

    Černý olej

    Já měl po 15.000 km olej hustej jak med a černej jak bota...
  7. Zdravím vespolek... Malá otázka, jak to je s turbem z leonu Cupra 154/165 kw? Jak to pasuje na 110kw verzi? Stačí vyměnit + svody?
  8. Takže motoru to nevadí? K čemu tam ta váha teda je? Do toho mi teď začala svítit kontrolka motoru
  9. Hoši, sem z toho jelen. Kukal sem na ty hadičky...všechny ok, projistotu sem vyměnil ten odvětrávací ventil za 230 kč, kvůli VAGu ( psal ztrátu tlaku mezi klapkou a turbem) a auto se chovalo stejně. Jenže... sem zkusil odpojit konektor k váze vzduchu, auto se chová úplně normálně, je v klidu a to nejdůležitější je, že už nemá díry v plynu, necuká...prostě paráda. Ta váha je nová, má najeto asi 5.000 km, ale není to origo, je z německa výrobce nevim, stála asi 1.600,-. Myslíte, že je špatná? Divný taky je, že když sem poprvé s odpojenou váhou vytočil motor nad 4.500 tak se rozsvítilo ASR a nehodlá zhasnout ani po opětovným nastartování. Zkusím VAG, co napíše...ale nechce se mi věřit, že se tady se*u s nějakejma hadičkama a pak bude problém ve váze vzduchu, která je nová. Hoši, co se stane, když budu jezdit s odpojenou váhou? Asi to nebude zrovna nejlepší pro spalování co? Díky
  10. Je srozumitelná, jenže nikdo nikde nepíše, jestli to plátí jenom pro TDI nebo i pro benziňáky. Radši se zaptám tady, než abych zakládal nový téma...
  11. Zdravím hoši. Zajímalo by mě, jestli se to dá nějak upravit na mojí octavii? Rok 2001, ale benzín... PP na maxidotu ukazuje asi o litr a půl možná o 2 litry míň, než je pravda.
  12. Už mi to nedělá... kapaliny je dost, jenže bylo asi špatně nasazený to víčko s tim senzorem... sundal sem to, vrátil a už je klid...
  13. Kluci, stalo se mi to taky, sice na Octavii, ale to je asi jedno. Brzdovky je dost. Může sem někdo hodit odkaz na téma, kde se tohle probírá? Nemůžu to najít
  14. Kroulu

    Poškozené ALU

    A další dotaz. Mám jedny kola Metalica 16´...mají leštěný povrch. Jsou to krásný kola, ale kde je známka nějakýho poškození, tam se objevuje i taková nějaká jakoby plíseň pod lakem. Předpokládám, že se to bude zhoršovat, co s tím mám dělat? Existují firmy, kt. se zabívají renovací ALU, ale tyhle kola mají leštěný povrch, a myslíte, že to opraví tak, aby to vypadalo jako originál?
  15. Kroulu

    Poškozené ALU

    Tak sem byl v servisu a týpek mě skoro ubezpečil, že to nemá na funkci vliv a nemělo by se nic stát. Najel sem s tím asi 1500 km a zjistil sem, že ho vždycky po jednom týdnu musím dofouknout...naposledy tam bylo 0.6 baru. Jezdil sem sám, kdyby náhodou něco, ale tváří se to OK ... Koupil sem jiný kola, tyhle nechám spravit a nechám je na zimu.
×
×
  • Vytvořit nový...